livios logo

Klopt jouw plan met jouw bouwwensen en financiële mogelijkheden?

Niets is zo leuk als te starten aan het ontwerp van je nieuwe woning. Maar iedere keuze heeft ook invloed op het beschikbare budget, en in al dat enthousiasme wordt dat soms uit het oog verloren. Jammer natuurlijk, want het ontwerp en de structuur van de woning kan je later niet meer recht trekken. Zou het dan geen goed idee zijn om je aannemer al te betrekken bij het ontwerp? Niemand die beter geplaatst is om jou te informeren over de verschillende mogelijkheden alsook het kostenplaatje dat daarmee gepaard gaat.

14592-NL

De doordachte architectuur en technieken resulteren in een nul-energiewoning met een E-peil -16.

Foto Arkana

14592-NL

Aanpalend een thuiskantoor dat tevens dienst kan doen als poolhouse, zorgwoning of kangoeroewoning! 

Foto Arkana

14592-NL

Dankzij de grote glaspartijen staan de leefruimtes in nauw contact met de omgeving rond de woning.

Foto Arkana

Indien je een ontwerp wilt dat voldoet aan al je bouwwensen, de strenge energienormen, alsook je financiële mogelijkheden, dan leg je die puzzel best samen met de architect, de aannemer, EPB-verslaggever, .... Zo kan je met een gerust hart het volledige bouwtraject doorlopen EN bekom je een woning op maat van je leefwijze.

Het bouwteam van Arkana werkt iedere woning volledig uit op maat van de bewoners. We luisteren uitgebreid naar jouw wensen, eisen, leefwijze en mogelijkheden, en bekijken samen met jou welke opties voor jou ideaal zijn.

Laat je inspireren

Ben je benieuwd hoe onze klanten hun Arkana-woning ervaren? Lees op de website de getuigenissen en tips van onze klanten. Arkana heeft een uitgebreid palmares aan realisaties, laat je inspireren.

Wil je graag persoonlijk bouwadvies of een eerste budgetraming? Ook van thuis uit kunnen we jou virtueel rondleiden in deze laagbouw-woning met aanpalend een thuiskantoor dat tevens dienst kan doen als poolhouse, zorgwoning of kangoeroewoning! Dankzij de grote glaspartijen staan de open leefruimtes in nauw contact met de omgeving rondom de woning. Zo genieten de bewoners van een aangename lichtinval en de natuur. De doordachte architectuur en uitgekiende technieken resulteren in een comfortabele nul-energiewoning met een E-peil -16. Zo kunnen de bewoners levenslang genieten van een minimale energiefactuur en gedurende 5 jaar een korting van 100% op de onroerende voorheffing.

Schrijf je vooraf in voor een virtueel werfbezoek en wandel samen met jouw bouwadviseur door deze woning. Intussen krijg je een antwoord op al je vragen, alsook persoonlijk bouwadvies.

Hoe? Schrijf je in voor een videocall via info@arkana.be

Wanneer? Zaterdag 28/11 of zondag 29/11, geef gerust jouw voorkeur op. Ook een ander tijdstip kunnen we bekijken. 

Na inschrijving ontvang je via je bouwadviseur een mail met het tijdstip en een link, waarmee je rechtstreeks kan videobellen. Je zorgt dat je camera en geluid actief staan, de rest doen wij. Lukt het niet? Geen nood, we loodsen jou erdoor.

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Bouwteam Arkana


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-14592/arkana/partnerberichten/klopt-jouw-plan-met-jouw-bouwwensen-en-financiele-mogelijkheden/