livios logo

Wens je een woning waarin je levenslang comfortabel kan genieten?

Waar dien je dan op te letten, en hoe wil jij wonen? We helpen je alvast goed op weg met een aantal tips.

15328-NL

Woning met gïte in Herent, tevens inzetbaar als duo-woning of kangoeroewoning.

Foto Arkana

Het juiste bouwperceel

Alles begint bij de keuze van een voor jou optimale bouwgrond. Hierbij zijn verschillende parameters doorslaggevend, ook al zijn deze voor iedereen anders: ligging, oriëntatie, toegankelijkheid openbaar vervoer, afstand tot werk, familie, winkel, … Een goed doordachte keuze zal sowieso je persoonlijk comfort verhogen.

Levenslang wonen

Bij de realisatie van uw droomwoning is het sowieso van belang dat u zo lang mogelijk thuis in alle comfort kan genieten.  Levenslang wonen is een heel belangrijk streefdoel. Bij het ontwerp van je huis denk je dus best ook al goed na over de toekomst. Woonbehoeften kunnen immers snel veranderen: kinderen, kleinkinderen, grootouders, eigen zorgleeftijd. Als je huis aanpasbaar is, dan kan je het in een latere fase herinrichten in functie van je nieuwe behoeften en eventuele hobby’s.

Duurzaam bouwen

Laat u informeren en maak goed doordachte keuzes inzake volume, de juiste integratie van ruimtes en ramen, duurzame energie-, water- en materiaalkeuzes.  Houtskeletbouw is een milieuvriendelijke bouwmethode, aangezien dit een hernieuwbaar product is met een lange levensduur.

Wensen >< budget 

Het bouwteam van Arkana kan je de nodige begeleiding bieden zodat alle parameters reeds van bij het ontwerp optimaal op mekaar zijn afgestemd, en dit onmiddellijk koppelen aan een budgetanalyse.

Via onze werkwijze bekomt u een ontwerp op maat dat volledig voldoet aan uw verwachtingen alsook het financiële plaatje. Een ideale start, niet?

 Realisaties

U vindt meer informatie en talrijke realisaties en getuigenissen op de website van Arkana.

Wenst u één van onze werven in opbouw te bezoeken? Uw persoonlijke bouwadviseur geeft u graag een rondleiding en een woordje uitleg.

Contacteer ARKANA geheel vrijblijvend voor persoonlijk bouwadvies.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-15328/arkana/partnerberichten/wens-je-een-woning-waarin-je-levenslang-comfortabel-kan-genieten/