livios logo

Het belang van levenslang comfortabel wonen

Hoe begin je eraan? Is bouwen haalbaar voor ons? Het zijn vragen die we dagelijks horen, en waarbij we je graag bij op weg helpen. Niets is immers zo vervelend als die onzekerheid, en zodra je weet wat er al dan niet mogelijk is, dan kan je weloverwogen knopen doorhakken en de juiste keuzes maken.

15610-NL

Dankzij de grote glaspartijen staat de woning in nauw contact met de omgeving.

Foto Arkana

15610-NL

Maak een afspraak voor een bezoek aan deze woning in opbouw te Zoersel op 23-24 oktober 2021.

Foto Arkana

Sinds de covid-pandemie is iedereen zich eens te meer bewust van het belang van een goede en aangename huisvesting, om thuis te genieten liefst met een tuin of terras. Het is dan ook logisch dat eventuele bouwwensen terug opborrelen.

 

Voordelen van energiezuinig wonen

Een doordacht ontwerp-op -maat is samen met een degelijke structuur van groot belang want deze zaken bepalen mee uw uiteindelijke EPB-resultaten. Door energiezuinig te wonen, bespaart u momenteel levenslang op uw energiefactuur EN geniet u van volgende voordelen:

•             < E30: gedurende 5 jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing.

•             < E20: gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen.

 

Levenslang wonen

Een goed ontwerp biedt niet enkel invulling aan jouw huidige noden, maar kijkt ook naar de toekomst. Kunnen de ruimtes flexibel ingevuld worden, en wordt hierbij al rekening gehouden in het ontwerp? Indien de woning geschikt is voor meerdere generaties, dan is ook dat een grote meerwaarde. Als je levenslang comfortabel kan blijven wonen, dan is dat een hele geruststelling.

Laat u hierbij goed begeleiden en maak de juiste keuzes inzake oriëntatie, inplanting ramen, binnenwanden, voorbereiding leidingen, breedte deuren, ...

Klanten Gybels uit Sint-Amands vertellen over hun woning en toekomstvisie, een prachtig artikel dat het mooi omvat.

 

Een Arkana-woning bezoeken?

Wenst u een Arkana-woning te bezoeken, maak dan een afspraak voor het opendeurweekend op 23-24 oktober in Zoersel.  U kan inschrijven tot en met 21 oktober. Vermeld gerust uw voorkeur tijdstip.

Na inschrijving ontvangt u een mail met de adresgegevens en het tijdstip waarop we u persoonlijk kunnen rondleiden.

Bekijk ook zeker onze website, en contacteer ons voor meer informatie!

We hopen spoedig van u te horen.

Het Arkana-bouwteam.

14 dingen die je moet weten over bouwpartners


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-15610/arkana/partnerberichten/het-belang-van-levenslang-comfortabel-wonen/