livios logo

Kant-en-klaar bouwen op maat met Arkana

Arkana geeft het vertrouwde begrip ‘sleutel-op-de-deur’ een eigen, unieke invulling. Bij ons staat ‘sleutel-op-de-deur’ niet gelijk met standaardontwerpen en een standaardaanpak. Bij Arkana omvat ‘sleutel-op-de-deur’ een intensieve totaalbegeleiding en een persoonlijke aanpak op maat.

15698-NL

Bezoekt u deze ruimtelijke halfopen BEN-woning in Mortsel? Dit kan op zondagvoormiddag 7 en 14/11/21

Foto Arkana

15698-NL

Is levenslang wonen iets voor u? Bezoek dan op 6 en 7/11/21 deze woning in Kasterlee via Ecobouwers.

Foto Arkana

Zorgeloos bouwen

We stemmen uw energiezuinige droomwoning volledig af op uw wensen en behoeftes. Uw woning wordt tot in de kleinste details woonklaar opgeleverd, zonder dat u zelf iets hoeft te coördineren of op te volgen. Wij ontzorgen u dus van A tot Z. Voor elke woning schrijven we een uniek verhaal.

Ook wanneer u nog niet over een bouwgrond beschikt, kan u op ons rekenen voor advies bij een geplande grondaankoop. 

Hebt u een bepaalde grond op het oog, maar weet u onvoldoende of deze geschikt is voor uw ambities inzake wooncomfort, ruimtebeleving en energiezuinig bouwen? Wij stellen onze expertise graag ter beschikking voor een grondige analyse van onder andere de oriëntatie, draagkracht, grondwaterstand, ...

Begeleiding bij de architect

Uw persoonlijke bouwconsulent is aanwezig tijdens elk gesprek met de architect en – indien u deze bijkomend wenst in te schakelen – de binnenhuisarchitect. Zo garanderen we de continuïteit van onze totaalbegeleiding doorheen het hele project.

Uw bouwconsulent bewaakt tijdens het ontwerpproces het opgestelde bouwprogramma. Zo bent u zeker dat uw wensen, dromen en verlangens op maat worden vertaald naar een sterk en uniek ontwerp. En bovendien staat uw bouwconsulent ook in deze fase al garant voor de budgetbewaking. Het ontwerp moet binnen de financiële mogelijkheden passen om budgetoverschrijdingen te vermijden.

Bespreking van technieken

Parallel met het ontwerpproces bespreken we de aangewezen energiezuinige technieken voor ventilatie, verwarming en koeling. Ook hier bestaan er voor ons geen standaardformules. Alle mogelijke opties en varianten voor uw specifieke situatie leggen we open op tafel. 

Samen met het architecturaal ontwerp zorgen deze technieken voor het bereiken van het gewenste ambitieniveau inzake energiezuinig bouwen.

Ondersteuning bij materiaalkeuzes

Ook voor de materiaalkeuzes krijgt u de persoonlijke ondersteuning van uw bouwconsulent. Stap voor stap bepalen we samen de eindafwerking van uw woning.

U geniet voor het kiezen van de materialen en de inrichting van keuken en badkamer alle vrijheid en flexibiliteit. Wij werken dus niet met beperkende lastenboeken die u slechts laten kiezen uit een beperkt aantal opties. 

Wél behoudt u op elk moment een helder overzicht op de kostenramingen. Daarbij werken we steeds zeer gedetailleerd en maken we een duidelijk onderscheid tussen wat noodzakelijk is en wat optioneel kan.

Wanneer u kiest voor de ondersteuning door een binnenhuisarchitect, dan wordt de binnenafwerking tot in de kleinste details besproken en uitgewerkt. Op die manier bent u verzekerd van een inrichting met één coherente stijl- en vormgeving.

Planning van het bouwproces

Als het ontwerp van uw energiezuinige droomwoning volledig op punt staat, gaan we richting uitvoeringsfase.

Tijdens de planbespreking zorgen we in uw aanwezigheid voor de overdracht van alle kennis en informatie over het project en herhalen we de gemaakte afspraken. Op dat moment bespreken we ook diepgaand de planning en timing.

En daarna gaat het razendsnel. Het houten skelet wordt op 2 weken tijd gemonteerd en onmiddellijk volgen de verschillende fasen in het bouwproces mekaar op, gecoördineerd door uw persoonlijke werfleider. De combinatie van houtskeletbouw en sleutel op de deur garandeert u een bijzonder korte uitvoeringstermijn, zodat u snel uw intrek kan nemen in uw instapklare nieuwbouwwoning.

Bezoek enkele realisaties Arkana heeft reeds tal van realisaties op haal palmares. Vraag gerust enkele referenties in uw regio of de stijl die u voor ogen hebt. Ook een bezoek aan een werf in opbouw is ideaal om kennis te maken met onze werkwijze en materialen.

Laat Arkana u van A tot Z begeleiden bij de bouw van uw droomwoning. Contacteer ons voor meer informatie .


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1157-15698/arkana/partnerberichten/kant-en-klaar-bouwen-op-maat-met-arkana/