livios logo

Dé keukentrend van 2019: Fragranit in een matte uitvoering

De afgelopen jaren heeft een matte afwerking in de keuken zijn plaats veroverd, zowel bij kraanwerk als bij meubeloppervlakken. Dit jaar is de granieten Fragranit spoelbak in matte afwerking van Franke hét paradepaardje bij FACQ. De Fragranit spoeltafel is ideaal voor actieve families.

Matte afwerking in kleur: altijd een unieke stijl

Granieten spoelbakken zijn bijzonder elegant en geven uw keuken een natuurlijke look. Bij FACQ stelt Franke de Fragranit spoelbak voor in verschillende kleuren en elegant graniet. Blauwe steen, beton of de kleuren taupe, vanille of wit metaal: keuze te over voor een moderne en trendy keuken.

Waarom hoort Fragranit thuis in jouw keuken?

Fragranit+ is het vierde hardste materiaal na diamant, robijn en topaas. Het is breukbestendig, slijtvast en ongevoelig voor krassen, koude en hitte tot 280°C. Het oppervlak heeft een fijne structuur, maar is niet poreus, waardoor het aan de strengste hygiënische normen voldoet.

De keuken is de plek waar bacteriën zich verspreiden. Deze ruimte vraagt dan ook speciale aandacht voor hygiëne. Op onbeschermde oppervlakken kunnen bacteriën zich om de 20 minuten vermenigvuldigen en zo de hygiëne negatief beïnvloeden. De geïntegreerde Sanitized®-hygiënefunctie in de Fragranit+ spoeltafels helpt deze zone proper te houden en zorgt voor een duurzame bescherming van de spoelbak. Deze functie vervangt de schoonmaak niet, maar beschermt het oppervlak wel tegen bacteriën.

Hoe onderhoud je je Fragranit spoelbak het best?

Fragranit bestaat voor 80% uit natuurlijk kwartszand afkomstig van een hoogkwalitatieve steengroeve en voor 20% uit bijzonder hard acrylhars die door de toevoeging van kleurpigmenten een decoratief geheel vormen. 

Om je spoelbak als nieuw te houden, hoef je enkel het oppervlak in cirkelvormige bewegingen schoon te vegen met een ingezeept microvezeldoekje en het dan grondig af te spoelen. Gebruik geen schuurmiddel of -poeder, bleekmiddel of ontstopper.

Ontdek de Fragranit spoeltafels van Franke bij FACQ. Afspraak in één van de FACQ-showrooms in jouw buurt!

FACQ is aanwezig op Batibouw van 21 februari tot en met 3 maart 2019 op stand 07-211. Doe er inspiratie op voor jouw toekomstige badkamer!

12364-N

Foto Facq

12364-N

Foto Facq

12364-N

Foto Facq

12364-N

Foto Facq


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-12364/facq/partnerberichten/de-keukentrend-van-2019-fragranit-in-een-matte-uitvoering/