livios logo

Ontdek de oplossingen van het Groene Huis van FACQ op Batibouw 2019 in augmented reality

8 thema's en tal van oplossingen voor een milieuvriendelijke woning

12542-N

Foto Facq

12542-N

Foto Facq

12542-N

Foto Facq

12542-N

Foto Facq

12542-N

Foto Facq

Ben je op zoek naar betere oplossingen om je woning te verwarmen of te ventileren, of wil je regenwater recupereren? Wil je de voor het klimaat hoognodige stappen ondernemen en je impact op het milieu beperken? Wil je je woning bouwen of renoveren rekening houdend met de huidige milieu-uitdagingen, en tezelfdertijd je energiefactuur doen dalen?

FACQ stelt je voor het eerst haar nieuwe innoverende en praktische hulpmiddel voor tijdens de 60e editie van Batibouw: het Groene Huis van FACQ krijgt een stevige update en wordt een augmented reality hulpmiddel dat een antwoord geeft op al jouw vragen over zuinigere en duurzame oplossingen voor jouw woning.

De doelstelling van FACQ: je concreet tonen hoe en hoeveel je kunt besparen op jouw energiefactuur! Dankzij deze nieuwe tool kan je als klant door de woning lopen en kamer per kamer kennismaken met de voorgestelde oplossingen.

In het nieuwe Groene Huis met realtimeoplossingen van FACQ worden acht thema's in de kijker gezet:

  • De verwarmingselementenomvatten als oplossing klassieke radiatoren of sierradiatoren en vloerverwarmingssystemen. Nieuwe radiatoren verbruiken zeer weinig water en maken dus een besparing mogelijk van rond de 15 %. De nadruk ligt ook op de optimale combinatie van vloerverwarming en radiatoren.
  • De ketels zijn goed voor 35 % besparing op jouw factuur. FACQ biedt meerdere modellen van verschillende fabrikanten aan, zoals Bosch, Vaillant, Bulex of Remeha.
  • Tot 75 % van de noodzakelijke energie wordt uit de natuur gehaald. FACQ biedt je meerdere oplossingen om deze duurzame energiebronnen te benutten: warmtepompen lucht-water, warmtepompen bodem-water of hybridewarmtepompen, thermodynamische boilers, enz. Deze oplossingen maken een besparing mogelijk van bijna 60 % op warm water en 35 % op verwarming.
  • De oplossingen van FACQ garanderen ook een betere ventilatie van jouw woning: systeem C, systeem D of badkamerventilatoren. Ze maken een warmteterugwinning tot 90 % mogelijk.
  • FACQ biedt ook verschillende oplossingen voor de individuele regeling van je verwarming, aangepast aan je persoonlijk leven dankzij een geconnecteerde thermostaat. Maar er zijn ook slimme oplossingen voor je warmwaterregeling dankzij een geconnecteerde boiler. Met de juiste temperatuurregeling kan je wel 15 % energie besparen.
  • In de portefeuille van beschikbare oplossingen bij FACQ zitten ook intelligente oplossingen voor een veiliger De Grohe Sense Guard of het veiligheidssysteem Honeywell Lyric zijn ideaal om je te beschermen tegen waterschade.
  • FACQ biedt ook oplossingen voor waterbehandeling, met filters en waterontharders van BWT.
  • De recuperatie van je regenwater maakt een energiebesparing mogelijk van 71 liter water per dag per persoon. FACQ biedt oplossingen aan van de merken Grundfos en Wilo.

In de loop van het jaar 2019 zal FACQ haar augmented reality hulpmiddel Het Groene Huis installeren in enkele van haar nieuwe showrooms, zoals die van Kuurne, Zaventem en Anderlecht. Hier vind je de adressen van de showrooms.

Afspraak op de stand van FACQ (nr. 07211) op Batibouw van 21 februari tot 3 maart 2019. Het is de gelegenheid bij uitstek om als eerste het augmented reality hulpmiddel te testen!

Opgelet: blijf geconnecteerd: Binnenkort brengt FACQ de nieuwe catalogus 2019 uit met alle badkamertoppers en nieuwe ideeën om je te inspireren bij de inrichting van jouw welzijnsruimte!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-12542/facq/partnerberichten/ontdek-de-oplossingen-van-het-groene-huis-van-facq-op-batibouw-2019-in-augmented-reality/