livios logo

Hoe je badkamer stijlvol renoveren?

Er zijn talloze renovatieoplossingen voor zowel kleine als grote badkamers. Zo is er een nieuw systeem om enkel de douchehoek of zelfs je volledige badkamer te renoveren, zonder stof en zonder lawaai, voor een look die volledig past bij jouw eigen stijl. Focus op een revolutionair systeem, dat te ontdekken is op de stand van FACQ op Batibouw 2019: EasyStyle van Hüppe.

12588-N

Foto Facq

12588-N

Foto Facq

12588-N

Foto Facq

12588-N

Foto Facq

12588-N

Foto Facq

Jouw badkamer snel en eenvoudig een originele look geven?

Dat is wat Hüppe voorstelt met Easystyle, het nieuwe wandbekledingssysteem, beschikbaar in verschillende kleuren en texturen. Nooit was het zo gemakkelijk om de look van de badkamer te veranderen en te personaliseren, dankzij de EasyStyle aluminium compoundplaten van Hüppe. Met een ruime keuze aan decors en texturen in het gamma van de EasyStyle aluminium wandbekleding van Hüppe, wordt de inrichting of renovatie van jouw badkamer een waar plezier.

Dit systeem maakt het mogelijk om een unieke sfeer in je badkamer te creëren, dankzij het rustieke en warme karakter van hout, de strakke, coole look van beton of de vintagestijl van cementtegels. Dankzij de 3D-printer voelt het materiaal als echt aan.

Personaliseren

Het is ook mogelijk om je badkamer te personaliseren met je eigen foto’s, voor een echte persoonlijke toets. De panelen worden naad aan naad vastgelijmd, waardoor het douchegedeelte praktisch voegloos wordt en een mooi resultaat gegarandeerd is. Optioneel kan de wandbekleding ook met smalle profielen in aluminium of de kleur van de panelen gemonteerd worden.

Met een dikte van 3 mm, zijn de EasyStyle panelen van 1 m breed op 2,55 m hoog ultrasterk en gemakkelijk te installeren. De platen worden ter plaatse op maat gesneden. De wandbekleding kan heel eenvoudig met silicone en plakband of met een oppervlaklijm op de bestaande tegels en wanden geplakt worden, zodat de badkamer zonder vuil, stof en lawaai getransformeerd kan worden.

De speciale oppervlakverdeling met UV-lak zorgt voor een authentieke uitstraling van alle EasyStyle decors, en beschermen ze tegen vuil en kalk. De kleur van de panelen is duurzaam, bestand tegen slijtage, krassen en chemicaliën. Een zachte doek en mild reinigingsmiddel volstaan om de panelen te onderhouden. 

Zin om nog meer nieuwigheden te ontdekken? Afspraak op de stand van FACQ (nr. 07211) op Batibouw van 21 februari tot 3 maart 2019. Het is de gelegenheid bij uitstek om als eerste het augmented reality hulpmiddel te testen!

Opgelet: blijf op de hoogte: op Batibouw brengt FACQ de nieuwe catalogus 2019 uit met alle badkamertoppers en nieuwe ideeën om je te inspireren bij de inrichting van jouw welzijnsruimte!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-12588/facq/partnerberichten/hoe-je-badkamer-stijlvol-renoveren/