livios logo

Helemaal mee met de nieuwste interieurtrends? Ga voor design en kleur in je badkamer!

Ook uitgekeken op je badkamer? Inspiratie nodig voor je nieuwe woning? Met een waaier aan nieuwigheden helpt FACQ je jouw badkamer de look en feel te geven van een heuse wellnesszone. Door het gebruik van kleur, geometrie, ronde en organische vormen in combinatie met nog dunnere en fijnere materialen, til je jouw badkamer naar een hoger niveau.

Durf kleur bekennen

Dankzij een ultrafijne vormgeving geven de nieuwe wastafels Ipalyss van Ideal Standard jouw badkamer een strakke, moderne uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in tien nieuwe kleuren, gaande van pasteltinten over granaatappelrood tot aardetinten. Kies voor een matte afwerking om de trendy look helemaal te vervolledigen.

Ga voor minimalisme

Je badkamer is de ideale plaats om te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Maar pas als je al het overbodige weglaat, kan je volledig tot rust komen en je richten op wat echt belangrijk is. Ga daarom voluit voor minimalisme, zelfs onder de douche. Dankzij de vernieuwende technologie IXMO solo van Keuco bestaat het hele douchesysteem slechts uit één enkel inbouwelement met een thermostatische mengkraan, een stopkraan en een slangaansluiting. Daardoor overtuigt dit designicoon zowel liefhebbers van minimalisme als mensen die heel praktisch ingesteld zijn.

Denk praktisch

Dat minimalistisch en praktisch hand in hand kunnen gaan, bewijst FACQ met het nieuwe doucherek van Keuco. Met een elegant en rechtlijnig design kan dit accessoire op vrijwel alle meubelstijlen afgestemd worden. Het rek kan je makkelijk met een zelfklever, zonder boren, bevestigen. En voor het schoonmaken haal je het gewoon van de muur of de douchewand.

Omarm natuurlijke elegantie

De zachte uitstraling en organische vorm van de BetteCraft, de nieuwe waskom van Bette, ademen een eenvoudige, natuurlijk elegantie uit. De royale en ronde vorm geeft een subtiele modernistische toets aan jouw badkamer. Bovendien is ze te verkrijgen in niet minder dan 500 (!) kleuren (mat, glanzend, pastel, fel) en kan daardoor perfect afgestemd worden op jouw persoonlijke stijl.

Wees uniek

Dankzij een nieuwe hars, ontwikkeld door de designer Antonio Lupi, is elke wastafel en badkuip van de nieuwe Cristalmood collectie uniek, met verschillen in kleur en grootte, en al dan niet met aanwezige luchtbelletjes. Elk voorwerp wordt een uniek en authentiek stuk. Door het zachte en transparante oppervlakte deze badkuip of wastafel een echte eyecatcher in jouw badkamer.

Inspiratie opdoen of de producten ontdekken? Kom naar één van de FACQ-showrooms in jouw buurt en ontdek dé badkamernieuwigheden van deze herfst!

13242-N

© Ipalyss Ideal Standard by FACQ

Foto Facq

13242-N

© IXMO Solo Keuco by FACQ

Foto Facq

13242-N

© Keuco by FACQ

Foto Facq

13242-N

© BetteCraft by FACQ

Foto Facq


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-13242/facq/partnerberichten/helemaal-mee-met-de-nieuwste-interieurtrends-ga-voor-design-en-kleur-in-je-badkamer/