livios logo

Laat je inspireren door FACQ op COCOON

COCOON is het salon voor interieurinrichting en decoratie. Dit jaar opent het salon zijn deuren op 15 november in Brussels Expo. FACQ zal er een reeks nieuwigheden voor de inrichting van de toekomstige badkamer voorstellen. De thema’s van COCOON, flesgroen en Wabi-Sabi, zullen ook bij FACQ in de kijker worden geplaatst. Afspraak in Paleis 4, op stand nr.4406: inspiratie gegarandeerd! 

13487-N

Foto Facq

13487-N

Foto Facq

13487-N

Foto Facq

Wabi-Sabi doet ook zijn intrede in de badkamer. 

De filosofie “Wabi-Sabi” is momenteel zeer populair voor interieurinrichting. Het begrip “Wabi-Sabi" is afkomstig van Japan en combineert twee principes: Wabi betekent eenvoud en natuur terwijl sabi wijst op verandering doorheen de tijd, het verval van oude voorwerpen, het patina, de liefde voor oude objecten. Om dit thema te illustreren en jou te inspireren, toont FACQ twee badkamers in “Wabi-Sabi”-stijl, met ruwe en natuurlijke materialen, in combinatie met pure en lichte kleuren. Deze badkamers worden afgewerkt met rieten accessoires, geweven kussens en behangpapier met een natuurlijk motief. 

Combinatie van hout en kleuren 

De nieuwe collectie Intuitive van Delpha focust op families en comfortabele badkamers. Het hout (decor met goudkleurige eikenboom), dat kan worden gecombineerd met één van de 16 beschikbare kleuren, creëert een warme sfeer in je badkamer en geeft je badkamermeubels karakter. Op COCOON presenteert FACQ de collectie met licht hout in combinatie met de kleur Aloë Vera. Op functioneel vlak biedt FACQ drie originele oplossingen aan om jezelf te bekijken en de nodige opbergruimte te creëren: de ronde spiegel, een spiegel met legplank of een volledig badkamermeubel. De vlakke wastafel met pure lijnen is beschikbaar in versies met een breedte van 80, 100 en 120 cm, met de waskommen aan de linker- of rechterkant, en in een versie van 140 cm met twee waskommen. Dit meubel kan dus worden aangepast aan alle ruimtes. De kast met een hoogte van 124 of 152 cm is ook de ideale oplossing voor slimme opbergruimte. Uit deze collectie haalt FACQ ook slimme oplossingen om opbergruimte te creëren in de wasruimte. 

Soberheid en elegantie

Op COCOON richt FACQ ook een badkamer in met de meubels uit de collectie Unique van Delpha in de kleuren greige, zwart en mat wit. In deze ruimte kan je proeven van een luxueuze en rustgevende zensfeer voor een classy chic badkamer met vitrinekasten als opbergruimte en de prachtige kast, Trésor, die is ingericht als ideale plek voor make-upartikelen. De badkuip Tenby in Liquid Silver, is exclusief verkrijgbaar bij FACQ en trekt ongetwijfeld je aandacht dankzij het hoogtechnologische spiegeleffect. Deze badkuip is zeer ergonomisch en beschikbaar in vier kleuren (zilver, koper, roségoud en goud) om te fonkelen als duizend lichtjes in de badkamer.  

Flesgroen, ook in de badkamer

De kleur die dit jaar in de kijker wordt geplaatst op COCOON is flesgroen! Deze kleur is op de stand van FACQ te ontdekken met de waskom Aqua van Alape. De drie chromatische kleurschakeringen Deep Blue, Deep Green en Deep Indigo zijn geïnspireerd op de kleuren van het water. De waskom valt op dankzij de schitterende oppervlakte, met een uniek kleurverloop voor elk stuk. Daarenboven varieert de kleur in functie van de verlichting in de badkamer. 

Zoek je inspiratie en wil je ontdekken hoe je badkamer het best in te richten? Afspraak aan de FACQ-stand (n°4406) op COCOON in Paleis 4 van Brussels Expo, van 15 tot en met 18 november,  of blader in de nieuwe FACQ-catalogus.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-13487/facq/partnerberichten/laat-je-inspireren-door-facq-op-cocoon/