livios logo

Vernieuw je badkamer in stijl

Je badkamer in een mum van tijd een originele en trendy look geven? Met FACQ is het mogelijk dankzij het EasyStyle wandbekledingssysteem van Hüppe en de PanElle-panelen van Duscholux. Beiden zijn beschikbaar in verschillende kleuren.  

13495-N

Foto Facq

13495-N

Foto Facq

13495-N

Foto Facq

13495-N

Foto Facq

Zorgeloos je badkamer opfrissen met EasyStyle van Hüppe   

Het wandbekledingssysteem EasyStyle is enorm stevig en gemakkelijk te installeren omdat ze 3 mm dik is, een lengte heeft van 1 m en 2,55 m hoog is. Onze installateurs komen tot bij jou en snijden de panelen op maat waardoor je badkamer van stijl transformeert zonder vuiligheid, stof of lawaai. De panelen worden met lijm of siliconen simpelweg bevestigd aan de (betegelde) muur. 

Met Easystyle geeft Hüppe je een brede keuze aan modellen en texturen en is er voor elk wat wils. Ben je te vinden voor de warmte die hout uitstraalt? Dan is Pijnboom gekalkt” of “Landhuis Spar” zeker iets voor jou. Als je liever een strakkere en industriëlere look verkiest, dan zal “Beton” of “Donkere Steen” je voorkeur genieten.  

Eenvoudigweg meer pit met de PanElle-panelen van Duscholux  

De PanElle-panelen van Duscholux zorgen voor een pittige update van je badkamer waardoor die zo goed als nieuw is. Een paneel bestaat uit een 2 mm dikke acryllaag die op een drager in hardschuim bevestigd wordt. De panelen hebben een standaardafmeting van 1 m x 2,50 m, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze uit acht effen kleuren: wit, grijs, munt, pergamon, donkergrijs metallic, taupe metallic, brons metallic en donkeroranje. PanElle-panelen hebben geen voegen waardoor ze volledig waterdicht zijn en je ze dus gemakkelijk kan onderhouden.  

Zijn de acht verkrijgbare kleuren toch niet helemaal je ding? Is de standaardafmeting te klein of te groot voor je badkamer? Geen nood, je kan de PanElle-panelen volledig personaliseren. Heb je zelf een bepaalde print of motief (bijvoorbeeld bloemen of planten) of een foto in gedachten, dan kan je ook dat op je muren laten plaatsen!  

Meer inspiratie nodig voor je toekomstige badkamer? Neem een kijkje in ons online magazine en ontdek de trends van het moment!  

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-13495/facq/partnerberichten/vernieuw-je-badkamer-in-stijl/