livios logo

Geef je badkamer een nieuwe look in een mum van tijd

Uitgekeken op je badkamer maar geen zin om alles te vernieuwen? FACQ heeft de oplossing dankzij het nieuwe slimme wandbekledingssysteem EasyStyle van Hüppe. Beschikbaar in verschillende kleuren, zorgen deze samengestelde panelen in aluminium voor een volledig nieuwe look in je badkamer en dit zonder veel moeite.

13658-N

Foto Facq

13658-N

Foto Facq

13658-N

Foto Facq

13658-N

Foto Facq

13658-N

Foto Facq

Versier je badkamer met een foto van jezelf

Naast de al bestaande verschillende designs zoals hout- of betonlook, introduceert FACQ dit jaar nieuwe trendy kleuren voor panelen. Kies voor een uitgepuurde stijl met wit mat of ga voor een chique, moderne badkamer met zwart marmer. Matte en gemarmerde afwerkingen maken deel uit van de belangrijkste badkamertrends in 2020. Ze zijn immers terug te vinden in vele badkameraccessoires.  

Ook is het mogelijk om je badkamer te personaliseren met eigen foto’s, voor een echte persoonlijke toets! Hüppe kan de panelen maken met je eigen persoonlijke foto’s en dat op een heel esthetische manier. Het is bovendien mogelijk om de wandbekleding met smalle profielen in aluminium of de kleur van de panelen te monteren. 

Een snelle, propere installatie en onderhoud

De Hüppe EasyStyle panelen zijn beschikbaar in twee standaardmaten: 1000 x 2550 mm en 1500 x 2500 mm. De platen worden meteen ter plaatse op maat gesneden met het nodige gereedschap om zich perfect aan te passen. De wandbekleding wordt heel eenvoudig op bestaande wanden of tegels geplakt met silicone en plakband of oppervlaklijm.

De speciale oppervlakverdeling met UV-lak zorgt voor een authentieke uitstraling van alle EasyStyle decors en beschermen tegen vuil en kalk. De kleur van de panelen is duurzaam, bestand tegen slijtage, krassen en chemicaliën. Een zachte doek en mild reinigingsmiddel volstaan om de panelen te onderhouden.

Ben je getriggerd door dit product en wens je meer informatie te verkrijgen? Kom dan zeker langs in een van onze FACQ-showrooms of maak een afspraak met een expert.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-13658/facq/partnerberichten/geef-je-badkamer-een-nieuwe-look-in-een-mum-van-tijd/