livios logo

FACQ stelt badkamertrends voor

Na maanden van thuiswerk, thuisblijven en thuisonderwijs zijn we ons eens zo bewust geworden van het belang van een rustgevende, warme en ontspannen leefomgeving. De trends voor het komende jaar spelen hier op in met lichte kleuren, geometrische vormen, warme materialen en accessoires die een ‘zen-gevoel’ uitdragen. FACQ zet ze even voor jou op een rijtje.

14520-NL

Foto Facq

14520-NL

Foto Facq

14520-NL

Foto Facq

14520-NL

Foto Facq

14520-NL

Foto Facq

Een puur en licht interieur

Geef je badkamer een verfijnde en, waarom niet, monochrome uitstraling. Blauw, met zijn ontspannende eigenschappen, is één van de trendy kleuren van dit moment. Dit wordt weerspiegeld in het productaanbod van FACQ. Zo is er de ‘Deep Blue’-wastafel van Alape, die perfect past in een industrieel interieur. De bekende ontwerper Philippe Starck van zijn kant ontwierp voor Duravit een blauw wastafelmeubel. Of men gaat voor een gedurfde inrichting of kiest voor subtiele details zoals de Meta Slim mengkraan van Dornbracht, het blauw komt in elke badkamer tot zijn recht.

Een minimalistisch en harmonieus interieur

Een sober interieur zorgt meteen voor een zen-gevoel in de ruimte. Wit, een tijdloze kleur, verlicht elke hoek van de badkamer. Gecombineerd met een vleugje grijs, beige, goud of hout, de trendkleuren voor het komende jaar, zorgt dit voor een badkamer in perfecte harmonie. In dit licht brengt FACQ het Ultra Cadra-gamma van Delpha. De ruwe eiken meubels met glanzend witte wastafel vormen een perfecte combinatie van deze trends.                    

Ook Sanijura haalt voor zijn Columbine-collectie met massief eiken badkamermeubel zijn inspiratie recht uit de natuur. De wastafelkast met zijn slanke en open structuur, gesublimeerd door een zachte ledverlichting, zorgt voor een warme uitstraling met een vleugje moderniteit.

Een zachte uitstraling dankzij ronde vormen

FACQ gaat helemaal voor het zen-gevoel in de badkamer. Waarom niet breken met tradities en kiezen voor meubels met ronde vormen? Om af te rekenen met scherpe hoeken en harde lijnen ontwierp Duravit Happy D.2. Een collectie met zachte rondingen die garant staat voor elegantie in de badkamer. Ook met de karakteristieke ronde wastafels van de Collaro-lijn brengt Duravit op een originele en verfijnde manier een ode aan de ronde vormen. De badkuip heeft eveneens zijn plek in deze trend en neemt voorzichtig nieuwe vormen aan. De ronde vormen van de Reflex-collectie van Antonio Lupi omhullen jouw lichaam als een cocon voor een ultiem gevoel van ontspanning. Beschikbaar in verschillende kleuren passen deze vrijstaande baden zich aan aan elk interieur en creëren zo steeds de gewenste uitstraling.   

Voor advies of inspiratie over hoe een badkamer om te toveren tot een oase van rust verwelkomt FACQ jouw in één van zijn showrooms, waar de nieuwste producten voorgesteld worden.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-14520/facq/partnerberichten/facq-stelt-badkamertrends-voor/