livios logo

FACQ stelt de Calenta ACE condensatieketel van Remeha voor

Nu de nachten langer en de dagen kouder worden, is een goede verwarming essentieel om de winter door te komen. FACQ stelt daarom de Calenta ACE condensatieketel van Remeha voor. Een ultramoderne en innovatieve condenserende gaswandketel die voor een aanzienlijke besparing op je energiefactuur zorgt.

14594-NL

Foto Facq

14594-NL

Foto Facq

De ideale verwarmingsketel om energie te besparen

Dankzij de technologie van condensatieketels, kan er doeltreffender en duuzamer verwarmd worden. De verwarmingsketel recupereert de condensatie van verbrandingsgassen, die normaal gezien afgevoerd worden, waardoor de warmte-energie zo optimaal mogelijk benut kan worden.

De Remeha Calenta condenserende gaswandketel die verkrijgbaar is bij FACQ, beschikt over een automatisch waterbijvulsysteem dat ervoor zorgt dat de waterdruk in de verwarmingskringen steeds optimaal blijft. Deze slimme verwarmingsketel is uitermate geschikt voor plaatsing in grote appartementen, woningen, villa’s of gebouwen waar één of meerdere verwarmingscircuits zoals radiatoren en vloerverwarming nodig zijn. In vergelijking met een conventionele verwarmingsketel, verbruikt de Calenta condensatieketel 30 à 40% minder energie. Het is dus de ideale oplossing om op een duurzame manier en in alle comfort te genieten van een aangename warmte.

Handige functies vergemakkelijken het leven

De Calenta condensatieketel beschikt over tal van handige functies, zoals een automatisch vulsysteem, ingebouwde T-Control sturing voor meerdere CV-kringen en een compacte aluminium-silicium warmtewisselaar. Naast al deze functies zorgt de geïntegreerde ledverlichting in de ketel voor een perfecte zichtbaarheid van het toestel en de onderdelen, zelfs bij een stroomstoring. De ketel is verkrijgbaar in een solo- (enkel verwarming) of combi- (verwarming en sanitair warmwatervoorziening) uitvoering. Dankzij de slimme eTwist thermostaat met gratis app bedien je deze vanop je smartphone of tablet.

De Calenta condenserende gaswandketel voldoet aan de noden van de prijsbewuste en toekomstgerichte consument en is geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor meer informatie kan je steeds terecht bij de FACQ-experten die je graag een antwoord bieden op al je vragen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-14594/facq/partnerberichten/facq-stelt-de-calenta-ace-condensatieketel-van-remeha-voor/