Inspiratie nodig voor jouw woning? De nieuwe FACQ catalogus is er voor jou!

Ben je op zoek naar inspiratie voor de bouw, renovatie of inrichting van jouw badkamer? Nood aan advies van een professional uit de verwarmings- en sanitaire sector?  Of ben je gewoon benieuwd en wil je gewoon even de catalogus doorbladeren? Ontdek dan snel de nieuwe FACQ-catalogus, gratis beschikbaar online of in een showroom naar keuze.

Even helemaal weg in jouw eigen badkamer met FACQ

FACQ koppelt dit jaar’s grootste trends in de badkamer aan stijlen van over de hele wereld. Een ware wereldreis, met de industriële stijl recht uit New York, Boho Chic zoals in Ibiza, Milaan als mekka voor een op-en-top designstijl, de Scandinavische stijl uit het hoge noorden, de Japandi-stijl uit Tokio en de landelijke stijl uit Edinburgh om te eindigen bij de romantische stijl uit Parijs. Laat je meevoeren door de pagina’s van de nieuwe FACQ-catalogus en droom helemaal weg bij deze prachtige bestemmingen.

Wat vind ik terug in de FACQ-catalogus?

De nieuwe FACQ-catalogus bevat maar liefst 566 pagina’s boordevol producten, stijlen, ideeën en inspiratie voor iedereen die zijn of haar woning doelgericht wil renoveren of inrichten. Doorheen de catalogus ontdek je tal van innovatieve en slimme oplossingen voor jouw badkamer, toilet en keuken alsook voor jouw verwarming, waterbeheer en ventilatiesysteem.

Een voorsmaakje met de FACQ Bathroom Planner

Wil je reeds weten hoe je badkamer eruit zal zien alvorens een FACQ-showroom binnen te stappen? Dat is mogelijk dankzij de Bathroom Planner. Met deze toepassing configureer je naar hartenlust jouw badkamer. Van onderkast tot spiegel, van bad of douche tot wandbekleding en zelfs planten. Met deze planner is een configuratie van A tot Z kinderspel!

Bezoek de FACQ-website en/of maak een afspraak in één van de FACQ-showrooms en profiteer van BATIBOUW-voorwaarden van 13 februari tot en met 31 maart.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media