livios logo

Ontdek de duurzame en meest voordelige oplossingen van FACQ

De menselijke impact op het klimaat staat momenteel centraal in het maatschappelijk en politiek debat in België. Stap jij ook mee met de klimaatmarsen? Of vraag je jezelf af wat je concreet kan doen om het milieu en het klimaat te beschermen? FACQ helpt je op weg met zijn hulpmiddel in augmented reality: Het Groene Huis.

15143-NL

Foto Facq

15143-NL

Foto Facq

15143-NL

Foto Facq

15143-NL

Foto Facq

Het Groene Huis van FACQ geeft een antwoord op al jouw vragen over duurzame, zuinige en milieuvriendelijke oplossingen voor jouw woning Deze tool geeft niet enkel advies, maar stelt ook concrete oplossingen voor om te besparen op jouw energiefactuur. 

In het nieuwe Groene Huis met realtimeoplossingen van FACQ worden acht thema's in de kijker gezet: 

  • De verwarmingselementen omvatten als oplossing klassieke radiatoren of sierradiatoren en vloerverwarmingssystemen. Nieuwe radiatoren verbruiken zeer weinig water en maken dus een besparing mogelijk van rond de 15 %. De nadruk ligt ook op de optimale combinatie van vloerverwarming en radiatoren.
  • De boilers zijn goed voor 35 % besparing op de factuur. FACQ biedt meerdere modellen van verschillende fabrikanten aan zoals Bosch, Vaillant, Bulex of Remeha.
  • Tot 75 % van de noodzakelijke energie kan uit de natuur gehaald worden. FACQ biedt meerdere mogelijkheden om deze duurzame energiebronnen te benutten: warmtepompen lucht-water, geothermische warmtepompen of hybridewarmtepompen, thermodynamische boilers, enz. Deze oplossingen maken een besparing mogelijk van bijna 60 % op warm water en 35 % op verwarming. 
  • De oplossingen van FACQ garanderen ook een betere ventilatie van de woning: systeem C, systeem D of badkamerventilatoren. Ze maken het mogelijk tot 90 % van de warmte terug te winnen.
  • Smarthome: met geconnecteerde thermostatische kranen, warmwaterregeling of thermostaat kun je alles vanop afstand regelen.
  • FACQ biedt ook producten voor waterbehandeling aan, met filters en waterontharders van BWT.
  • Regenwaterrecuperatie maakt een energiebesparing mogelijk van 71 liter water per dag per persoon. FACQ biedt oplossingen aan van de merken Grundfos en Wilo.

Zoals je ziet, biedt FACQ talrijke oplossingen aan om heel wat te besparen op je energiefactuur. Aarzel niet om één van de showrooms van FACQ te bezoeken of er een afspraak te maken met één van de FACQ-experts voor antwoorden op al je vragen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-15143/facq/partnerberichten/ontdek-de-duurzame-en-meest-voordelige-oplossingen-van-facq/