livios logo

Ontdek alle interieurtrends voor 2022 met Facq

Strakke lijnen, een persoonlijk karakter, openheid, ruimte, liefde en aandacht voor de natuur – dat zijn de trends voor 2022 die Facq heeft vastgesteld. Het goede nieuws? Je hoeft er niet slechts één te kiezen: je kan ze perfect allemaal combineren – in de badkamer, de keuken, het toilet – kortom, in je hele huis.

16055-NL

Trends 2022 bad

Foto Facq

16055-NL

Trends 2022 douche, Trends 2022 toilet

Foto Facq

16055-NL

Trends 2022 meubel

Foto Facq

16055-NL

Trends 2022 douche

Foto Facq

16055-NL

Trends 2022 accessoires

Foto Facq

IN CONTACT MET DE NATUUR

Eén van de grote trends van 2022 is het onderhouden, uitdiepen of vernieuwen van je band met de natuur. Meubels hebben afgeronde hoeken, wastafels bestaan in ronde uitvoeringen, badkuipen hebben gebogen vormen zodat je je erin kan onderdompelen als in een zachte cocon. Daarnaast komt de natuur ook terug in de bloem- en bladmotieven op de wandbekleding van de douche. En in het hout, marmer en natuursteen van de badkamermeubels en wastafelbladen. In de keuken zorgen planten voor een rustgevende toets en geven kruiden je gerechten extra smaak!

OPEN DE RUIMTE

Met dezelfde filosofie in het achterhoofd kies je voor veel natuurlijk licht in je interieur met prachtige vergezichten op de omgeving – bijvoorbeeld wanneer je een bad neemt. De ruimtes worden dan ook opengemaakt door overbodige afscheidingen weg te werken. Dus liever een wet room dan een klassieke badkamer en een badeiland en douche (XXL, voor twee) in de slaapkamer.

VORMEN EN KLEUREN MET KARAKTER

Wat de vormen betreft: dit jaar is vierkant erg in de mode. Deze vorm heeft precieze en assertieve contouren waardoor accessoires, wastafels en kraanwerk een erg zuiver en clean uitzicht krijgen. Dankzij hun grafische lijnen worden radiatoren echt decoratieve objecten. Een asymmetrisch douchescherm zorgt dan weer voor een mooi optisch effect in de badkamer. Zwart, antraciet en matte in plaats van glanzende kleuren zijn nog steeds populair, zelfs voor toiletten en wastafels.

DUURZAAMHEID, WELZIJN EN TECHNOLOGIE

In 2022 kan je dankzij slimme accessoires en spitstechnologie kiezen voor duurzaamheid en water- en energiebesparing, zonder dat je aan comfort moet inboeten. Je gaat voor kraanwater - plat, bruisend, koud of kokend – in plaats van flessenwater, de temperatuur van elke kamer wordt op afstand geregeld, het water aan- en uitzetten gebeurt zonder de kraan van de wastafel aan te raken of om te draaien, je geniet van de ongeëvenaarde hygiëne en het comfort van een WC-douche, of van de voordelen van lichttherapie in bad of onder de douche.

 

Kom deze en vele andere inspirerende trends ontdekken in één van onze 16 showrooms. Maak nu een afspraak want tot 31 maart 2022 kan je de badkamer van je dromen kopen met 10% korting%!

 *Bekijk de voorwaarden van deze promotie op onze website.

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/120-16055/facq/partnerberichten/ontdek-alle-interieurtrends-voor-2022-met-facq/