livios logo

Met een knikarmscherm geniet je ook op warme dagen van je terras

Is het zowel binnen als buiten puffen wanneer de zon vol op je terras schijnt? Met een knikarmscherm of zonneluifel kan je bij zomerse temperaturen onbezorgd buiten én binnen genieten. Het doek creëert een schaduwplekje op je terras waar het aangenaam vertoeven is en houdt het binnen ook aangenaam koel. Dankzij de drie collecties van Harol vind je ongetwijfeld een knikarmscherm dat bij jouw woning en terras past!

16219-NL

Foto Harol

16219-NL

Foto Harol

16219-NL

Foto Harol

16219-NL

Foto Harol

16219-NL

Foto Harol

Genieten in de schaduw

Wil je bij warm weer buiten genieten maar zit je niet graag in de schroeiende zon? Een knikarmscherm, ook wel zonneluifel genoemd, zorgt voor voldoende schaduw op je terras. In open stand biedt het doek de nodige verkoeling, terwijl het in gesloten stand netjes opgeborgen zit in een compacte kast die in of tegen je gevel bevestigd is. Zo is het doek ook bij barre weersomstandigheden beschermd. 

Ook binnen koel

Installeer je het knikarmscherm boven een groot raam? Dan biedt het niet alleen een meerwaarde voor je terras, maar ook voor de temperatuur in huis. Zonwering is meer dan ooit dé oplossing om het binnen koel te houden. En wel op een verantwoorde en groene manier, want je hebt geen dure en energieverslindende airconditioning nodig. Zo draag je jouw steentje bij aan het milieu en blijft het in de zomer ook binnen aangenaam koel.

Mix & match

Wat ook de bouwstijl van je woning is, er is altijd een knikarmscherm dat bij jouw huis past. De Harol-knikarmschermen zijn verkrijgbaar in drie stijlvolle collecties: Minimal, Elegant en Curved. Bij elke collectie heb je keuze uit verschillende uitvoeringen, zodat je zelf je zonwering op maat kan samenstellen. De doeken zijn beschikbaar in meer dan 200 kleuren en ontwerpen, en de kasten en armen zijn beschikbaar in meer dan 300 RAL-kleuren, zodat je de kleur perfect kan afstemmen op de kleur van je ramen of gevelsteen. Ontdek hier alle collecties.

Nog meer comfort

Wist je dat als de zon laag staat, je kan opteren voor een volant of vario-volant voor extra schaduwcreatie?  ’s Avonds kan je ook langer genieten van de gezelligheid op je terras dankzij de dimbare ledverlichting in de kast of in de knikarmen. Deze ledverlichting is een instant sfeerbrenger voor op je terras en is bovendien ook zeer energiezuinig.

Kwaliteit combineren met gemak? De knikarmschermen van Harol zijn uitgerust met weersensoren die ervoor zorgen dat de zonneluifel automatisch opent of sluit naargelang het zonlicht of de windsnelheid. Wil je de zonwering zelf bedienen? Dat kan via een app op je smartphone of tablet. Bovendien kan je jouw knikarmscherm ook koppelen aan je domoticasysteem.

Onderhoudsvriendelijk

Van je terras wil je natuurlijk zoveel mogelijk genieten! Daarom zijn de Harol-knikarmschermen erg onderhoudsvriendelijk. Dankzij de gesloten kast wordt het doek maximaal beschermd tegen vuil. Wil je het doek toch reinigen? Dan kan je het best stofvrij maken door middel van zuigen, blazen, kloppen of te borstelen. De kast, armen en waterafvoer kan je af en toe reinigen met lauw water en een neutrale zeep. Zo is jouw knikarmscherm in een wip weer schoon!

Meer weten?

Jouw zonwering op maat van je terras? Bij je Harol-verdeler kan je terecht voor gespecialiseerd advies. Zoek hier een Harol-verdeler in je buurt.

 


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/123-16219/harol/partnerberichten/met-een-knikarmscherm-geniet-je-ook-op-warme-dagen-van-je-terras/