livios logo

19 mei - Open Wervendag in Rijkevorsel

Ook dit jaar zal CONCRETE HOUSE één van haar projecten in de kijker zetten tijdens Open Wervendag.

12874-NL

Energiezuinige (BEN) nieuwbouw woning

Foto Concrete House

12874-NL

Energiezuinige (BEN) nieuwbouw woning

Foto Concrete House

12874-NL

Energiezuinige (BEN) nieuwbouw woning

Foto Concrete House

Op zondag 19 mei heten wij jou van harte welkom op onze werf in Rijkevorsel: een energiezuinige (BEN) nieuwbouwwoning met een strakke en eigentijdse architectuur bestaande uit strakke, witte vlakken in combinatie met betonvlakken. Verder is er veel glas dat zorgt voor een grote openheid en dit creëert een lichte en aangename leefomgeving. Ook de betonnen structuur met een minimum aan dragende elementen zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel. 
S-peil 26 en E-peil 13.

Bezienswaardigheid

In deze moderne nieuwbouwwoning gaat strak design hand in hand met een duurzame en thermisch inerte betonconstructie. S-peil 26 en E-peil 13. Onze 4 types betonwanden zijn zichtbaar in deze woning; kelder in ter plaatse gestort beton, thermowanden en holle wanden op gelijkvloers en de fullconcrete-wanden op de verdieping. Daglicht bereikt de kelder via lichtstraten, waardoor deze ruimte opgewaardeerd wordt tot een volwaardige leefruimte. De woning wordt uitgerust met energiezuinige technieken.

Niet te missen

Ons bouwsysteem is innoverend, uniek en uiterst geschikt voor BEN (bijna energie neutrale) woningen, kantoorgebouwen en handelspanden met een strakke moderne architectuur. Naast een hoogwaardige isolatie van de bouwschil, zijn de luchtdichtheid en de thermische inertie twee belangrijke voordelen t.o.v. andere bouwsystemen. Wij onderzoeken graag mee hoe een BEN-woning zo eenvoudig mogelijk kan bekomen worden, wij geven dan ook advies rond technieken en hernieuwbare energie.

Kom langs en ontdek hoe een CONCRETE HOUSE project wordt opgebouwd. Wij geven jou graag meer uitleg over ons bouwsysteem en werkwijze.

Waar? Lindenweg 15 – 2310 Rijkevorsel (zijstraat van Wilgenstraat – 2310 Rijkevorsel)

Wanneer? Zondag 19 mei 10u-17u

www.concretehouse.be

12 dingen die je moet weten over bouwtechnieken


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1234-12874/concrete-house/partnerberichten/19-mei-open-wervendag-in-rijkevorsel/