livios logo

Bouwen zonder pleisterwerken, kan dat?

Wanneer mensen bouwen, kan het niet snel genoeg vooruitgaan. De ruwbouw gaat vaak in een snel tempo vooruit. Echter na deze fase wordt er op verschillende manieren extra vocht in de woning binnengebracht. De bijhorende droogtijden zorgen er mee voor dat bouwen als een langzaam proces ervaren wordt. Maar wat als je een deel van deze droogtijden kunt vermijden?

Er zijn verschillende technieken om een woning te bouwen. Ze werken allemaal op een andere manier, maar één ding hebben ze gemeenschappelijk: ze hebben allemaal pleisterwerken nodig. Of toch bijna allemaal, want CONCRETE HOUSE kan deze fase uitschakelen. Onze ruwbouw bestaat uit geprefabriceerde gladde holle betonwanden. Omdat de wanden glad zijn, kunnen deze meteen overschilderd en/of behangen worden. Geen droogtijden en bijgevolg minder lang wachten.

Betonbouw als een sneltrein!

Een ander leuk voordeel aan ons innovatief bouwsysteem is dat ook de algemene bouwtijd erg gereduceerd kan worden: de ramen worden op plan besteld, de binnenmuren worden niet gemetst maar bestaan uit gyproc wanden (wat aanpasbaar bouwen mogelijk maakt) en de voorzieningen voor elektriciteit en andere leidingen zijn reeds aanwezig in de holle wanden waardoor slijp- en kapwerken overbodig worden.

Heb je bouwplannen en hou je van een moderne en energiezuinige woning, maar heb je weinig geduld? Kom dan eens langs in een van onze kijkwoningen en kom meer te weten over ons bouwsysteem.

Kijkwoning Herent

Mechelsesteenweg 1094
3020 Herent

Kijkwoning Olen

Stadsestraat 24
2250 Olen

www.concretehouse.be

12877-N

Kijkwoning CONCRETE HOUSE te Herent.

Foto Concrete House

12877-N

Ruwbouw kijkwoning Herent zonder binnenmuren.

Foto Concrete House

12877-N

Begin plaatsing gyproc wanden in de kijkwoning te Herent.

Foto Concrete House

12 dingen die je moet weten over bouwtechnieken


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1234-12877/concrete-house/partnerberichten/bouwen-zonder-pleisterwerken-kan-dat/