livios logo

Pleisterwerken zijn overbodig bij betonbouw. Hoe komt dat?

Wanneer mensen bouwen, kan het niet snel genoeg vooruitgaan. De ruwbouw gaat vaak in een snel tempo vooruit. Echter na deze fase wordt er op verschillende manieren extra vocht in de woning binnengebracht. De bijhorende droogtijden zorgen er mee voor dat bouwen als een langzaam proces ervaren wordt. Maar wat als je een deel van deze droogtijden kunt vermijden?

15187-NL

Betonwanden en -plafond zijn geschilderd.

Foto Concrete House

15187-NL

Beton in het zicht.

Foto Concrete House

15187-NL

Opbouw kijkwoning te Herent.

Foto Concrete House

Er zijn verschillende technieken om een woning te bouwen. Ze werken allemaal op een andere manier, maar één ding hebben ze gemeenschappelijk: ze hebben allemaal pleisterwerken nodig. Of toch bijna allemaal, want CONCRETE HOUSE kan deze fase uitschakelen. Onze ruwbouw bestaat uit geprefabriceerde gladde holle betonwanden. Omdat de wanden glad zijn, kunnen deze meteen overschilderd en/of behangen worden. Geen droogtijden en bijgevolg minder lang wachten.

Betonbouw als een sneltrein!

Een ander leuk voordeel aan ons innovatief bouwsysteem is dat ook de algemene bouwtijd erg gereduceerd kan worden: de ramen worden op plan besteld, de binnenmuren worden niet gemetst maar bestaan uit gyproc wanden (wat aanpasbaar bouwen mogelijk maakt) en de voorzieningen voor elektriciteit en andere leidingen zijn reeds aanwezig in de holle wanden waardoor slijp- en kapwerken overbodig geworden zijn.

Heb je bouwplannen en hou je van een moderne en energiezuinige woning, maar heb je weinig geduld? Kom dan eens langs in onze kijkwoning en kom meer te weten over ons bouwsysteem.

Kijkwoning Herent

Mechelsesteenweg 1092

3020 Herent

www.concretehouse.be

12 dingen die je moet weten over bouwtechnieken


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1234-15187/concrete-house/partnerberichten/pleisterwerken-zijn-overbodig-bij-betonbouw-hoe-komt-dat/