livios logo

3 vooroordelen over sleutel-op-de-deur ontkracht

Wil je graag een nieuwbouwwoning, maar verspil je liever geen tijd en energie aan de opvolging en coördinatie van het volledige bouwproject? Dan is sleutel-op-de-deurbouwen de ideale oplossing. Toch bestaan er nog steeds een aantal vooroordelen over deze bouwmethode die we graag even voor je ophelderen.

  1. ‘Je kan enkel kiezen uit een cataloguswoning’

Fout! Bij Thuis Best bouwen we elke woning op maat van de klant. Al vanaf het begin heb je nauw contact met een architect, een bouw- en technisch adviseur. Zij luisteren naar jouw wensen en maken een uniek ontwerp dat volledig aan je verwachtingen voldoet. Graag een specifieke stijl? Geen probleem, voor elke bouwstijl kan je bij ons terecht, van pastorie tot modern. Laat je hierbij zeker inspireren door onze verschillende kijkwoningen in Herent.

  1. ‘De afwerkingsmogelijkheden zijn beperkt’

Bij een woning op maat hoort een dito afwerking. Bij Thuis Best heb je gelukkig heel wat mogelijkheden en een absolute vrijheid qua afwerking. Zo kies jij je badkamer, keuken, vloeren, deuren … helemaal naar jouw wens bij een van onze vertrouwde leveranciers. Last van keuzestress? Geen zorgen, wij staan je met raad en daad bij in je keuzes zodat jouw woning steeds afgewerkt is op maat van jouw smaak, levensstijl en gezinssituatie.

  1. ‘De prijs is niet transparant’

Een van de grote voordelen van bouwen met Thuis Best is dat je op voorhand perfect weet wat je kan verwachten. De totale kostprijs ligt contractueel vast en in het lastenboek staat in detail beschreven wat je voor die prijs krijgt. Bovendien garanderen we je materialen van topkwaliteit aan de scherpste prijzen dankzij onze jarenlange samenwerking met vaste leveranciers en aannemers. Geen verrassingen dus.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze sleutel-op-de-deurwoningen ? Bekijk onze realisaties en laat je inspireren!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1235-13195/thuis-best-woningbouw/partnerberichten/3-vooroordelen-over-sleutel-op-de-deur-ontkracht/