livios logo

“We zouden zonder twijfel opnieuw voor Thuis Best kiezen”

Een eigen woning stond al een tijdje op de wishlist van het gezin Geerts-Willems, maar de tijd en kennis om zelf aan de slag te gaan ontbrak. In hun zoektocht naar een bouwpartner kwamen ze, op aanraden van een kennis, bij Thuis Best terecht. Intussen zit hun nieuwbouw in Rillaar (Aarschot) in de ruwbouwfase, een ideaal moment om naar hun ervaring met Thuis Best te polsen.

Deskundig advies

“Qua prijs-kwaliteitverhouding kwam Thuis Best als beste uit ons selectieproces. Na de eerste ontmoeting zat ons buikgevoel meteen goed. De bouwadviseur had begrip voor onze beperkte bouwkennis, gaf een deskundig antwoord op al onze vragen en snapte meteen waar we naartoe wilden. Geen enkele eis of vraag was te veel voor Thuis Best. Na een bezoek aan een openhuis en de toonzaal vielen alle puzzelstukjes in elkaar en zijn we ervoor gegaan. En daar hebben we nog geen moment spijt van gehad!”

Woning op maat

Thuis Best bouwt elke woning op maat van de klant. “We wilden een lichtrijke gezinswoning in pastoriestijl. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, berging en garage. De eerste verdieping telt een badkamer, toilet, drie slaapkamers en een dressing. Er is ook een grote zolderruimte. De woning is nu in de ruwbouwfase, binnenkort plaatsen ze de ramen en deuren. Spannend!”

Woonklaar bouwen

Ondertussen krijgt de woning van de familie Geerts-Willems stilaan vorm. “Van zodra de graafwerken afgerond werden, ging het snel. De overeengekomen planning wordt nauwkeurig aangehouden, en afspraken met de werfleider, architect en onderaannemers worden telkens vlot ingepland en nagekomen. We zijn nog steeds heel tevreden over het ontwerp en onze materiaalkeuzes en de bouwwerken verlopen heel vlot en netjes. Je merkt dat Thuis Best een goed geoliede machine is.”

Ben je ook op zoek naar een ervaren sleutel-op-de-deur bouwpartner? Download onze brochure of neem contact op met een van onze bouwadviseurs.

13411-N

Sleutel-op-de-deur pastoriewoning

Foto Thuis Best Woningbouw

13411-N

Sleutel-op-de-deur pastoriewoning

Foto Thuis Best Woningbouw


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1235-13411/thuis-best-woningbouw/partnerberichten/we-zouden-zonder-twijfel-opnieuw-voor-thuis-best-kiezen/