livios logo

Beschermt uw garagepoort u en uw kinderen voldoende?

Een garagepoort die goed beveiligt is een absolute must. Dat kan op twee manieren: de woning zelf beveiligen tegen ongewenste bezoekers, maar ook u en uw kinderen beschermen. En dat is precies wat de LPU 67 Thermo van Hörmann doet, die vanaf 1 juli in productie gaat.

Feilloze beveiliging van uw woning

De toevoeging aan het gamma is uitgerust met de vertrouwde Hörmann-veiligheidsuitrusting. Wanneer de garagepoort dicht is, klikt de mechanische optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. Zo is de poort stevig vergrendeld en tegen optillen beveiligd, dus ook als de elektriciteit wegvalt.

Niet alleen beschermt de garagepoort feilloos uw woning tegen ongewenste bezoekers, ook u en vooral uw kinderen zijn goed beschermd! Dankzij de onderloopbeveiliging (poort stopt met sluiten als er een persoon of obstakel onder staan), de vingerklembeveiliging aan de binnen- en buitenzijde van de panelen, en de ingrijpbeveiliging aan de zijkanten van de garagepoort is de kans op verwondingen uiterst miniem.

Kies voor de best mogelijke isolatie

De LPU 67 Thermo van Hörmann heeft panelen van 67 millimeter dik en heeft een uiterst efficiënte warmte-isolatie. Vergeleken met voorgangers uit het Hörmann-gamma, isoleert de LPU 67 Thermo zo’n 50 % beter. De panelen zijn thermisch onderbroken, waardoor koudebruggen onmogelijk zijn.

Klassieke of moderne afwerking

Deze sectionaalpoort is verkrijgbaar met afmetingen van maximum vijf meter breedte en drie meter hoogte. U kunt kiezen tussen twee soorten oppervlakken. De gladde Silkgrain-afwerking oogt luxueus en is ideaal voor een moderne woning. Wanneer u het oppervlak met een Decograin-afwerking kiest, gaat u voor opvallende houtkarakters of een antracietkleurige metaalimitatie

De LPU 67 Thermo is vanaf nu te bestellen en leverbaar vanaf 1/07/2017. 

Meer info? www.hormann.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/124-10359/hormann-belgium-nv/partnerberichten/beschermt-uw-garagepoort-u-en-uw-kinderen-voldoende/