livios logo

Hörmann geeft 10 jaar garantie tegen inbraak!

In 2016 gebeurden er maar liefst 56.215 woninginbraken in België. Dat cijfer maakt van huisbraak de grootste vorm van criminaliteit in ons land. Om een woninginbraak te voorkomen, of om de woning extra te beveiligen na huisbraak, zijn verschillende opties mogelijk. Kiezen voor veilige deuren en ramen is daar één van. Met de ThermoSafe stelt Hörmann de veiligste voordeur op de markt voor.

11094-N

De ThermoSafe-voordeur beschermt je tegen inbraken door ervaren criminelen met zwaar materiaal.

Foto Hörmann Belgium NV

11094-N

Hörmann doet aan al haar klanten een veiligheidsbelofte van tien jaar.

Foto Hörmann Belgium NV

De veiligheidsbelofte van Hörmann

Een woninginbraak tast het veiligheidsgevoel aan, waarna het extra beveiligen van de woning een logische stap is. Ook wie nog geen slachtoffer werd van huisbraak, wil een gevoel van geborgenheid in eigen huis. De ThermoSafe-voordeur van Hörmann beschermt de woning tegen inbraakpogingen van ervaren criminelen met zwaar materiaal. Bovendien geeft Hörmann een unieke veiligheidsgarantie van tien jaar.

Veiligheidsklasse RC3 als standaard

De ThermoSafe is standaard uitgerust met veiligheidsklasse RC3. Dat wil zeggen dat de aluminium voordeur de woning beschermt tegen een ervaren crimineel die gedurende vijf minuten de deur probeert open te breken met schroevendraaiers, tangen, wiggen, een koevoet en eenvoudig boorgereedschap. De politie raadt veiligheidsklasse RC2 aan als standaard, maar Hörmann wil voor 100 procent voldoen aan de veiligheidsbehoefte en gaat daarom een stap verder.

Tien jaar veiligheidsbelofte

Om de veiligheid van woningen uitgerust met een ThermoSafe-voordeur te bewijzen, doet Hörmann aan al haar klanten een veiligheidsbelofte van tien jaar. Wanneer een inbreker erin slaagt de woning binnen te dringen via de ThermoSafe-voordeur, met materialen uit de RC-3 klasse, krijgt de klant een nieuwe Hörmann-voordeur met dezelfde uitrusting of 3000 euro cash terugbetaald als de schade aan de deur door de verzekering wordt gedekt.

Uitstekende warmte-isolatie

Naast de veiligheidsgarantie door onder andere het vijfvoudige veiligheidsslot, heeft de ThermoSafe-voordeur een voortreffelijke warmte-isolatie. Het 73 millimeter dikke deurblad werkt energiebesparend. Verder is de voordeur uitgerust met een thermisch onderbroken aluminium vleugelprofiel en heeft ze een U-waarde tot ca. 0,87 W/(m²·K). Ook op esthetisch vlak mag de ThermoSafe er zeker zijn, aangezien de veiligheids- en isolerende elementen volledig zijn weggewerkt. Wie deze voordeur installeert, heeft de keuze uit meer dan zeventig deurmotieven dit in achttien voorkeurskleuren of in RAL naar keuze.

Bezoek Hörmann op stand 4413 in paleis 4 op Batibouw, van 22 februari tot en met 4 maart. Ontdek hier onze Batibouw-actie!

Wil je meer weten over de veiligheidsbelofte van Hörmann? Klik dan hier.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/124-11094/hormann-belgium-nv/partnerberichten/hormann-geeft-10-jaar-garantie-tegen-inbraak/