livios logo

Nieuwe druktechniek van garagepoort bij Hörmann

Design zelf je garagepoort. Hörmann heeft een nieuwe druktechniek ontwikkeld die het mogelijk maakt een veelvoud aan designs levensecht weer te geven op een een garagesectionaalpoort. Kies je voor een sectionaalpoort van Hörmann, dan kan je die vanaf nu uitrusten met het nieuwe, gladde Duragrain-oppervlak. Je kan kiezen uit maar liefst 24 unieke ontwerpen.

Naast veiligheid, comfort en thermische isolatie, denk je natuurlijk ook aan het esthetische aspect van jouw woning. Het ontwerp van je garagepoort is daarbij een niet te onderschatten factor. Je kan vanaf nu een Hörmann-garagesectionaalpoort volledig personaliseren met de look die bij jouw woning past, of het nu om modern hout, beton of andere trendy materialen gaat.

Fotorealistische decoratie

Deze druktechniek maakt het mogelijk om houten decoratie en andere trends zoals beton of geroest staal fotorealistisch voor te stellen op het Duragrain-oppervlak van een Hörmann-sectionaalpoort. Het nieuwe oppervlak creëert dus volledig nieuwe ontwerpmogelijkheden voor jouw garagepoort.

24 varianten

De Hörmann-garagesectionaalpoort met moderne L-profilering is beschikbaar in 24 fotorealistische Duragrain-varianten zoals geroest staal, beton en verschillende soorten hout als witte eik, bamboe en teak. De motieven worden in detail op de garagepoort afgebeeld met levensechte kleuren en worden afgewerkt met een ultrabeschermend vernis voor een permanent mooi resultaat. Het Duragrain-oppervlak is UV- en krasbestendig, zodat zowel zonlicht als krassen geen schade kunnen toebrengen aan het ontwerp.

www.hörmann.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/124-12452/hormann-belgium-nv/partnerberichten/nieuwe-druktechniek-van-garagepoort-bij-hormann/