livios logo

Inspiratie voor uw garagepoort of voordeur.

Hörmann Inspiration is hét nieuwe platform indien je een nieuwe voordeur of garagepoort wilt kopen. Enerzijds dient het als een inspiratiebron, anderzijds kunnen klanten hun eindresultaat online tentoonstellen. Via Hörmann Inspiration kan je foto’s bekijken van garagepoorten of voordeuren na installatie in een woning. Zo vind je het product dat perfect aansluit bij jouw wensen.   

Bekijk realisaties

Op de website kan je als toekomstige koper van een garagepoort of voordeur resultaten van eerdere realisaties bekijken in de stijl die je wenst. In de database van meer dan 2000 foto’s kies je het soort product (garagepoort, sectionale poort, kantelpoort, voordeur of voordeur met glas), de gewenste kleur en de stijl van de woning (klassiek, landelijk of modern). Deze filtermogelijkheden zorgen zo voor een exacte weergave van wat je wil. Het staat je natuurlijk vrij om alle referenties te bekijken, maar dan raden we toch aan om wat tijd in de agenda te reserveren.  

Zo ziet jouw poort er uit

Hörmann lanceerde dit platform omdat ze merken dat kopers veel interesse hebben in het eindresultaat. Ze kiezen vaak hun product op basis van een brochure of een bezoek aan één van hun showrooms; het uiteindelijke resultaat krijgen ze pas te zien bij de installatie. Via deze website krijg je een realistisch idee over hoe jouw garagepoort of voordeur er zal uitzien dankzij de foto’s die klanten zelf van hun woning namen, zonder dat iets in scenario werd gezet of dat er Photoshop aan te pas kwam. Dagelijks sturen klanten hun foto’s door naar Hörmann, deze worden dan ook direct in de website geïntegreerd.   

Gebruikscomfort, gebruiksveiligheid voor iedereen en bescherming tegen inbraak zijn uiterst belangrijk bij de Hörmann-producten, wat duidelijk wordt bij een bezoek aan een showroom. Of een garagepoort of een voordeur effectief bij jouw woning past, is soms moeilijk te visualiseren in een folder of toonzaal. Via Hörmann Inspiration laten tevreden klanten hun projecten zien aan potentiële kopers.   

Ga naar de website van Hörmann Inspiration, bekijk alle referenties of laat anderen weten hoe jouw Hörmann-garagepoort of voordeur eruitziet en win een Bongobon!

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/124-12458/hormann-belgium-nv/partnerberichten/inspiratie-voor-uw-garagepoort-of-voordeur/