livios logo

Gepersonaliseerde Hörmann-sectionaalpoorten met een nieuw design

Naast veiligheid, comfort en thermische isolatie, speelt ook het esthetische aspect een belangrijke rol bij de bouw van je woning. Het ontwerp van de garagepoort is daarbij een niet te onderschatten factor. Helemaal nieuw in het gamma Hörmann-garagepoorten is de mogelijkheid om acht bestaande Duragrainoppervlaktes nu ook in verticaal profilering motief te printen. Zo vind je steeds de look die bij jouw woning past.

Nieuwe Duragrainoppervlaktes

De Hörmann-garagesectionaalpoort met moderne grote panelen is beschikbaar in 24 fotorealistische Duragrain- decoroppervlaktes zoals geroest staal, beton en verschillende soorten hout als witte eik, bamboe en teak. De varianten Whitewashed Oak, Sheffield, Grigio Scuro, Walnuss Terra, Noce Sorrento Balsamico, Moca, White Oak en Walnuss Kolonial worden op aanvraag voorzien van een geprinte verticale profileringsoptiek. Hörmann biedt hiermee een elegante oplossing voor wanneer je op zoek bent naar een exclusieve poort.

Levensechte kleuren

Ook bij de nieuwe oppervlaktes worden de motieven in detail op de garagepoort afgebeeld met levensechte kleuren en worden deze afgewerkt met een ultrabeschermend vernis voor een permanent mooi resultaat. Het Duragrain-oppervlak is UV- en krasbestendig, zodat zowel zonlicht als krassen geen schade kunnen toebrengen aan het ontwerp. Hörmann garandeert hiermee een duurzaam mooi en kleurvast deuraanzicht.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/124-14647/hormann-belgium-nv/partnerberichten/gepersonaliseerde-hormann-sectionaalpoorten-met-een-nieuw-design/