livios logo

Hou je thuis veilig tijdens de feestdagen

De dagen worden korter, kerstversieringen worden onder het stof uitgehaald en de temperatuur daalt aanzienlijk. Dat kan maar een ding betekenen: de feestdagen staan weer voor de deur! Velen nemen de gelegenheid om tijdens deze gezellige periode familie te bezoeken of om op reis te gaan, waardoor inbrekers ook uitkijken naar deze winterperiode. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je huis goed beveiligd is tegen inbraken. Hörmann, Europa's marktleider voor deuren en garagepoorten, helpt je te beschermen tegen huisinbraken. Zo kun je met een gerust hart genieten van de mooiste tijd van het jaar. 

15835-NL

© Hörmann

Foto Hörmann Belgium NV

15835-NL

© Hörmann

Foto Hörmann Belgium NV

15835-NL

© Hörmann

Foto Hörmann Belgium NV

15835-NL

© Hörmann

Foto Hörmann Belgium NV

Voel je veilig, ook tijdens de donkere wintermaanden 

Een woninginbraak heeft vaak een enorme weerslag op de slachtoffers. Als eerste is er de financiële impact. Niet enkel de waarde van de gestolen goederen, maar ook de schade aan het huis is een aanzienlijke kostenpost.  Daarnaast wordt ook het veiligheidsgevoel aangetast, waardoor het extra beveiligen van de woning niet zelden na een inbraak plaatsvindt. En het is een groot cliché, maar voorkomen is absoluut beter dan genezen. Dus schiet niet pas in actie na een inbraak, maar stel inbraakpreventie voorop, net als Hörmann. Zij helpen met veel plezier aan deuren en garagepoorten om diefstallen en inbraken te voorkomen.  

Verschillende opties om woninginbraken te voorkomen 

Je hebt verschillende opties om een woninginbraak te voorkomen, of om de woning extra te beveiligen nadat er een huisbraak plaatsvond. Kiezen voor kwaliteitsvolle deuren en ramen met de vertrouwde Hörmann-veiligheid is daar één van.  Lees hier wat je zelf kunt doen: 

  • Neem je garagepoort eens onder de loep 

Eén van de zwakste beveiligingspunten in je woning wat betreft inbraakpreventie, is je garagepoort. Dieven staan vaak op de uitkijk naar oude garagepoorten, omdat deze hun inbraakpoging vergemakkelijken. Gelukkig zijn de Hörmann-garagepoorten uitgerust met een automatisch veiligheidssysteem. Wanneer de garagepoort dicht is, klikt de mechanische optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. Zo is de poort stevig vergrendeld en tegen optillen beveiligd, ook als de elektriciteit uitvalt. Dit maakt het voor potentiële dieven heel moeilijk om langs je garagepoort toegang te krijgen tot de woning. 

  • Hoe veilig is je voordeur? 

Hoe lang denk jij dat een inbreker nodig heeft om jouw voordeur te forceren? Voor een standaard houten voordeur duurt het slechts een paar luttele minuten voordat een simpele koevoet deze open forceert. Wil je inbrekers echt buiten houden, ga dan voor deuren met weerstandsklasse 3. Deze zijn bestand tegen inbraakpogingen met zwaar gereedschap, zoals een hamer of handboormachine. 

Tot de betrouwbaarste en veiligste voordeuren op de markt behoren de stalen ThermoSafe- en ThermoCarbon-voordeuren van Hörmann met een standaard inbraakwerende RC3- veiligheidsuitrusting. Dit geldt niet alleen bij hun stalen voordeuren, ook hun half-beglaasde deuren genieten van deze uiterst efficiënte veiligheidsuitrusting. Deze zijn daarnaast ook uiterst trendy en de ideale oplossing indien je een optimale lichtinval in je inkomhal wenst, terwijl je veiligheid gegarandeerd blijft.  

Omdat Hörmann zo zeker is van haar stuk, biedt ze aan al haar klanten een veiligheidsbelofte van tien jaar bij installatie van deze voordeuren. 

  • Gebruik achterdeuren met weerstandsklasse RC3 

De politie raadt veiligheidsklasse RC2 aan als standaard, maar Hörmann gaat nog een stapje verder om te voldoen aan de veiligheidsbehoefte van de klant. Naast voordeuren met weerstandsklasse 3, vind je in hun gamma ook achterdeuren met dit beveiligingssysteem. Zo beveilig je je woning optimaal en vormt de geoefende gelegenheidsinbreker zo goed als zeker geen gevaar meer.     

Veilige deuren met hoogwaardig design 

Deuren kunnen het aanzicht van je woning maken of kraken. Dankzij een ruime keuze in het gamma, zowel op gebied van kleur als deurbeslag, heeft Hörmann voor elke klant de deur die bij zijn woning past. Iedereen wil een gevoel van geborgenheid en veiligheid in eigen huis. En het is in deze basisbehoefte dat Hörmann, steeds in stijl, wil voldoen. 

Benieuwd hoe Hörmann jou aan stijlvolle en uiterst veilige deuren kan helpen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Hörmann of kom langs bij jouw dichtstbijzijnde Hörmann-dealer

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/124-15835/hormann-belgium-nv/partnerberichten/hou-je-thuis-veilig-tijdens-de-feestdagen/