livios logo

Isoleert uw garagepoort uw woning voldoende?

Misschien kreeg u het tijdens uw (ver)bouwproject ook al te horen: ‘zorg voor een goede isolatie van uw woning’. Niet alleen bespaart u zo energie, het is ook nog eens goed voor uw portefeuille en het milieu. Hörmann breidt zijn woningbouw-gamma uit met de LPU 67 Thermo garagepoort met uitstekende isolatiewaarden.

Wanneer u een garagepoort kiest, houdt u best de warmte-isolatie van uw woning in het achterhoofd. Vaak bevindt de garage zich immers vlak naast de woonruimte en in sommige gevallen is deze zelfs uitgerust als woon- of hobbykamer. Een goede isolatie is dus aangeraden.

Kies voor de best mogelijke isolatie

De LPU 67 Thermo van Hörmann heeft een paneel van 67 millimeter dik en heeft een uiterst efficiënte warmte-isolatie. Vergeleken met voorgangers uit het Hörmann-gamma, isoleert de LPU 67 Thermo zo’n 50 % beter. De panelen zijn thermisch onderbroken, waardoor koudebruggen onmogelijk zijn.

Klassieke of moderne afwerking

Deze sectionaalpoort is verkrijgbaar met afmetingen van maximum vijf meter breedte en drie meter hoogte. U kunt kiezen tussen twee soorten oppervlakken. De gladde Silkgrain-afwerking oogt luxueus en is ideaal voor een moderne woning. Wanneer u het oppervlak met een Decograin-afwerking kiest, gaat u voor opvallende houtkarakters of een antracietkleurige metaalimitatie

Feilloze beveiliging van uw woning

De toevoeging aan het gamma is uitgerust met de vertrouwde Hörmann-veiligheidsuitrusting. Wanneer de garagepoort dicht is, klikt de mechanische optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. Zo is de poort stevig vergrendeld en tegen optillen beveiligd, dus ook als de elektriciteit wegvalt. Niet alleen beschermt de garagepoort feilloos uw woning, ook u en uw kinderen! Dankzij de onderloopbeveiliging (poort stopt met sluiten als er een persoon of obstakel onder staan), de vingerklembeveiliging aan de binnen- en buitenzijde van de panelen, en de ingrijpbeveiliging aan de zijkanten van de garagepoort is de kans op verwondingen uiterst miniem.

De LPU 67 Thermo is vanaf nu te bestellen en leverbaar vanaf 1/07/2017.  

Bezoek Hörmann van 16 tot en met 26 februari op BATIBOUW, in Paleis 4, stand 4417.  

Surf naar www.hormann.be en ontdek de BATIBOUW-acties!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/124-9817/hormann-belgium-nv/partnerberichten/isoleert-uw-garagepoort-uw-woning-voldoende/