livios logo

Kies voor de beste luchtkwaliteit in huis - VIDEO

Zeg neen tegen slechte lucht in huis. Met de nieuwe Healthbox 3.0 van Renson ga je voor 100% gezonde binnenlucht. De app geeft je bovendien een zuiver inzicht in de luchtkwaliteit in huis. Ventileren met Healthbox 3.0: slim, stil en energiezuinig. 

Healthbox 3.0 staat – als onderdeel van het slimme en energiezuinige ventilatiesysteem C+ – dan ook symbool voor een nieuwe generatie in ventilatie. Dankzij de ingebouwde sensoren die het vochtgehalte, het CO2– en/of VOC -niveau continu monitoren, past Healthbox 3.0 het ventilatieniveau aan waar en wanneer nodig.

De compacte unit is uitgerust met een nieuwe, extra energiezuinige en stille ventilator. Via de Healthbox 3.0 app krijg je als bewoner in één oogopslag zicht op de binnenluchtkwaliteit, kan je kamerprofielen voor ventilatie op maat instellen en de historiek van je ventilatiesysteem oproepen.

Ondek hier alle voordelen van Healthbox 3.0.

11265-N

Met Healthbox 3.0 kies je voor slimme, stille én energiezuinige ventilatie

Foto Renson - Ventilatie


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1250-11265/renson-ventilatie/partnerberichten/kies-voor-de-beste-luchtkwaliteit-in-huis-video/