livios logo

No more bad airdays: Slimmer, stiller en energiezuiniger ventileren dan ooit

Goed isoleren en luchtdicht bouwen helpt je energie besparen. Maar om de lucht binnenshuis tegelijk ook gezond te houden, kan je niet zonder een degelijk ventilatiesysteem. Immers – en daar staan we met z’n allen te weinig bij stil – de binnenluchtkwaliteit is er vaak tot 10 x slechter aan toe dan de kwaliteit van de buitenlucht.

Volautomatisch

Liefst van al ventileer je natuurlijk zo energiezuinig mogelijk. Maar ben je ook op zoek naar een volautomatisch systeem waar je geen omkijken naar hebt? Dan ben je bij een vraaggestuurd C+ ventilatiesysteem aan het juiste adres. Er komt in dat geval net zoveel verse buitenlucht binnen via de Invisivent raamverluchtingen als nodig om de binnenluchtkwaliteit op peil te houden.

Persoonlijk

De centrale ventilatie-unit Healthbox 3.0 stemt het ventilatieniveau anderzijds volledig af op je leefpatroon en persoonlijke behoeften. De geïntegreerde CO2-, vocht en geurtjes-sensoren monitoren de kwaliteit van de binnenlucht 24/7. Zo wordt er enkel meer geventileerd waar en wanneer dat nodig is. Resultaat: een uiterst slimme, stille en energiezuinige manier van ventileren.

Healthbox 3.0: een ventilatie-unit die over je waakt, én met je praat

Toevoer van verse lucht is één ding, maar uiteraard moet de vervuilde binnenlucht ook afgevoerd worden. In het C+ systeem van Renson neemt de nieuwe Healthbox 3.0 die taak voor z’n rekening. Dat je via de app de luchtkwaliteit in je woning zelf 24/7 kan opvolgen én kan zien hoe de ventilatie-unit daaraan bijdraagt, is handig meegenomen. Bovendien kan je dankzij de app kamerprofielen instellen en de historiek van je ventilatiesysteem en de binnenluchtkwaliteit oproepen. Zo ben je elke dag zeker van de best mogelijke luchtkwaliteit in huis.

Meer info: www.renson.eu


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1250-11565/renson-ventilatie/partnerberichten/no-more-bad-airdays-slimmer-stiller-en-energiezuiniger-ventileren-dan-ooit/rensonworldwide