livios logo

Volg de ‘Healthy Route’ op bis en win een wieleroutfit

Er zijn tal van Renson-oplossingen te vinden op de bis-beurs voor jouw ventilatie, zonwering of outdoor living. Bezoek je volgende standen van onze partners, dan maak je bovendien kans op een Team Sunweb wieleroutfit!

12021-N

Win een wieleroutfit.

Foto Renson - Ventilatie

12021-N

Renson doekzonwering

Foto Renson - Ventilatie

12021-N

Renson Outdoor

Foto Renson - Ventilatie

12021-N

Healthbox 3.0

Foto Renson - Ventilatie

Comfortabel wonen dankzij doekzonwering en een terrasoverkapping

Je regelt het daglicht in huis helemaal zelf dankzij screens of doekzonwering . Geen last meer van een oververhit interieur of de laagstaande zon. Maar we willen ook zo veel mogelijk buiten vertoeven. Dit kan perfect met een terrasoverkapping  van Renson. Je geniet bovendien veel langer van het buitenleven dankzij tal van mogelijke opties.

Ontdek alle mogelijkheden van een terrasoverkapping en zonwering op de stand van Torck (Hal 2, stand 2101).

Maak kennis met slimme ventilatie

Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie communiceert actief met de bewoners via de bijbehorende applicatie. Zo heb je voortaan altijd en overal zicht op de luchtkwaliteit in huis en de activiteiten van het ventilatiesysteem.

Voor professioneel advies voor jouw ventilatie kan je terecht bij volgende partners op bis: Allvac: Hal 5, stand 5329 / Sax Sanitair: Hal 3, stand 3000.

Op zoek naar een gezonde instapklare woning?

Kwalitatieve woningen die klaar zijn voor de toekomst én met garantie op een gezond en comfortabel binnenklimaat. Daarvoor staan onze Healthy Spaces sleutel-op-de-deur partners. Je kan terecht voor meer info rond sleutel-op-de-deur bouwen bij Your Home (Hal 1, stand 1359).

Kan je niet aanwezig zijn op de bisbeurs? Bezoek een Renson Ambassador in jouw buurt of onze showroom in Waregem.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1250-12021/renson-ventilatie/partnerberichten/volg-de-healthy-route-op-bis-en-win-een-wieleroutfit/