livios logo

Aangename warmte in de badkamer dankzij elektrische radiatoren

Een lekker warme douche op een koude winterdag geeft je een heerlijk gevoel. Maar uit de douche stappen is minder aangenaam als je meteen overvallen wordt door een koud gevoel. Op sommige momenten heb je gewoon wat extra warmte in de badkamer nodig, zodat je echt voor 100 procent kan genieten. Verwarmingsspecialist Radson weet dat een elektrische radiator wonderen kan doen: om je handdoek lekker op te warmen, of om voor die paar extra graden zorgen wanneer je even je relax-momentje plant… Kortom, het toppunt van comfort!

De voordelen van elektrisch verwarmen

Olivier Schmitz van Radson zet de voordelen op een rijtje: “Een elektrische radiator geeft zeer snel warmte af, is makkelijk achteraf bij te plaatsen, bij een renovatie zit je met een relatief lage installatiekost en vergt weinig onderhoud. Als bijverwarming is het in de badkamer gewoon de meest comfortabele oplossing. Dankzij de slimme bediening (programmeerbaar) heb je het steeds aangenaam warm op jouw gewenst moment.”

Energie-efficiënter dan ooit

Elektrische radiatoren staan bij jou misschien nog bekend om hun klassieke nadeel, namelijk het hogere verbruik en bijhorende kostenplaatje. Dit beeld is sterk aan nuancering toe. “Dankzij nieuwe technologieën werden deze radiatoren steeds energie-efficiënter,” stelt Schmitz. “Moderne elektrische radiatoren werken op basis van olie die verwarmd wordt door een elektrische weerstand. Deze verwarmingsmethode werkt op relatief lage temperaturen. Daardoor zijn oliegevulde elektrische radiatoren veel efficiënter dan traditionele elektrische warmeluchtblazers of convectoren”, concludeert Schmitz.

Deel van een totaaloplossing

Radson ziet elektrische verwarming als een onderdeel van haar totaalvisie op verwarming. Want als verschillende zones, zoals de badkamer, een verschillende warmtevraag hebben, is het ook logisch dat je deze apart kunt sturen. Dankzij de centrale Touch E3 zoneregeling kan je de gekozen warmteoplossing op een intuïtieve, energie-efficiënte en flexibele manier regelen. Verschillende zones kunnen individueel en vanop afstand (via een handige app) gestuurd worden. Een ruim aantal elektrische radiatoren zijn compatibel met de Touch E3 en kunnen dus in het intelligente systeem worden geïntegreerd!

Radson op Batibouw 2019: Paleis 12 Stand 102

12389-N

Foto Radson

12389-N

Foto Radson


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1251-12389/radson/partnerberichten/aangename-warmte-in-de-badkamer-dankzij-elektrische-radiatoren/