livios logo

Het antwoord op jouw verwarmingsvragen

Heb je bouwplannen of overweeg je een energierenovatie? Dan denk je vast en zeker ook aan je verwarming, en zit je waarschijnlijk met een aantal vragen: welk type radiator moet ik kiezen? Waar dien ik rekening mee te houden bij het vervangen van mijn oude radiatoren? Is vloerverwarming voor mij de beste keuze? Wanneer kiezen voor elektrische radiatoren? Het antwoord op deze vragen zal je uiteindelijke comfort in de woning bepalen.

13237-N

Foto Radson

13237-N

Foto Radson

13237-N

Foto Radson

Totaaloplossing

Wie slim is, kiest meteen voor een goed doordachte totaaloplossing. Daar weten ze bij verwarmingsspecialist Radson alles over. “Wij willen dankzij slimme totaaloplossingen in elke ruimte en op elk moment optimale warmte en comfort bieden, stelt Olivier Schmitz, Sales & Marketing Director BeNeLux. Eén van onze grootste troeven daarvoor is ons uitgebreide en compatibele gamma, met onder meer functionele paneelradiatoren, stijlvolle designradiatoren, ecodesign elektrische radiatoren, ventiloconvectoren, innovatieve vloerverwarmingssystemen en slimme zoneregeling.” Dankzij onze jarenlange expertise kan je makkelijk de juiste combinaties maken en kom je steeds tot beste oplossing voor jouw situatie, stelt Schmitz.

Verwarming aangepast aan je behoefte

Want een woning kan je niet zien als één zone waar overal dezelfde verwarmingsbehoefte bestaat. Integendeel, de vraag naar warmte is afhankelijk van zowel de ruimte als van jou als gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer, deze heeft een andere warmtevraag voor wie er enkel in slaapt dan voor een student die ze ook gebruikt om te studeren. Dankzij hun brede gamma biedt Radson voor jouw persoonlijke situatie altijd de meest comfortabele en efficiënte oplossing.

Combineer vloerverwarming en radiatoren

Een mooi voorbeeld is de nieuwe Ulow-E2 radiator. Deze radiator op ultra lage temperatuur is compatibel met alle warmtebronnen, ook met een warmtepomp. Dankzij de Ulow-E2 kan met één temperatuurregime gewerkt worden, waarmee zowel vloerverwarming als radiatoren worden gecombineerd. Zo kan je makkelijk genieten van de flexibiliteit en reactiesnelheid van een radiator (bijvoorbeeld in de slaapkamer), én van alle comfortvoordelen van vloerverwarming.

Het wordt nog mooier als je combineert met de Touch E3 zoneregeling. Zo kan je via een handige app de verwarming vanop afstand bedienen, zodat de badkamer bijvoorbeeld al lekker op voorhand opgewarmd is als je een relax-momentje plant.

Ontdek welke warmteoplossing het meest geschikt is voor jouw project: www.warmtevoorelkmoment.be

 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1251-13237/radson/partnerberichten/het-antwoord-op-jouw-verwarmingsvragen/