livios logo

Een spoelbak kiezen? Deze details maken het verschil!

De keuken is dé centrale plek van je woning. Dacht je dat je in deze ruimte de meeste tijd achter je pannen doorbracht? Mis! Zestig procent van het werk verricht je aan je spoeltafel. Niet enkel afwassen, maar ook je voorbereidingen treffen, producten ontdooien of groenten spoelen. Je spoelbak is dus een belangrijk onderdeel van je keuken. Waarop moet je letten als je een spoelbak kiest? Deze details maken het verschil!

12356-N

Zestig procent van het werk verricht je aan je spoeltafel: van groenten spoelen tot afwassen.

Foto FRANKE NV

12356-N

Deze SlimTop-spoelbak bestaat uit één grote bak met integraalventiel en automatische lediging.

Foto FRANKE NV

12356-N

Dankzij een Sanitized®-behandeling worden bacteriën geweerd en dringt vuil niet in de spoelbak.

Foto FRANKE NV

XL-formaat, XL-plezier
Ben je graag met je potten en pannen in de weer of maak je regelmatig een ovenschotel klaar? Niets zo handig als een grote spoelbak. Een XL-formaat is praktischer om grote potten te vullen of bakplaten af te wassen die niet in je afwasmachine passen. Franke biedt in heel wat spoelbakreeksen een XL-model aan: Centinox, Kubus, Box, Largo, Maris, Style, Mythos en Kubus 2.0. Praktisch!

Besparingstip: wil je snel iets afwassen zonder je XL-spoelbak vol te laten lopen? Voorzie een plastic inzetbakje voor als je maar een kleine hoeveelheid water nodig hebt. Water bespaard!  

SlimTop voor een moderne toets
De SlimTop-spoelbakken van Franke hebben een heel dunne rand die vlak is afgewerkt. Een spoeltafel met het SlimTop-ontwerp wordt op precies dezelfde manier geïnstalleerd als een klassieke inbouwspoeltafel, maar de vlakke rand steekt bijna niet boven het werkblad uit. Zo loopt je spoelbak precies gelijk met je werkblad. Een strak en clean uitzicht gegarandeerd! Wist je dat elke vlakbouwspoeltafel van Franke in roestvrijstaal als SlimTop ingebouwd kan worden?

Hygiëne troef
Een spoelbak moet ook hygiënisch zijn. Dankzij het gepatenteerde integraalventiel van Franke heb je nooit meer last van zwarte randen rond de afloop. De afloop is naadloos en in één stuk vervaardigd. Bacteriën maken geen enkele kans en je hebt ook geen last meer van vuilafzettingen of vieze randen.

Extra comfort
Vind je het ook zo vies om met je hand in het vuile afwaswater te gaan om je spoelbak te laten leeglopen? Dankzij de spoeltafels van Franke met automatische lediging is dit verleden tijd. Via een draai- of drukknop kan je het ventiel eenvoudig openen en stroomt het water weg.

Makkelijk te plaatsen
Dankzij het FastFix-montagesysteem van Franke hoef je geen handige harry te zijn om zelf je spoelbak te installeren. De plaatsing is eenvoudig door middel van een handig kliksysteem. Je klikt  de spoelbak gewoon in de tafel en hij zit vast. Afkitten is niet meer nodig. 

Een kleurrijk accent
Wat dacht je van een kleuraccent in je keuken? Franke biedt naast spoelbakken in roestvrij staal ook gekleurde spoeltafels. Dankzij een Sanitized®-behandeling worden bacteriën geweerd en dringt vuil niet in de spoelbak.

Franke biedt de juiste spoelbak voor elke keuken. Bovendien geniet je van tien jaar garantie op een spoelbak in roestvrij staal en vijf jaar op een gekleurde variant.

Meer info? Neem een kijkje op www.franke.com/be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1293-12356/franke-nv/partnerberichten/een-spoelbak-kiezen-deze-details-maken-het-verschil/