livios logo

Praktisch! Haal het maximum uit je keuken met deze spoelbak

Organisatie in je keuken is belangrijk. Zeker als je een beperkte werkruimte hebt. Wist je dat je het grootste deel van je tijd achter je spoelbak staat? Om groenten te wassen, ingrediënten te snijden of om af te wassen. Met de nieuwe spoelbak Box Center van Franke benut je de beschikbare ruimte 100%, want dankzij een geïntegreerd frame heb je jouw belangrijkste keukengerei meteen bij de hand. Een lekkere maaltijd bereiden was nog nooit zo eenvoudig!

12525-N

Dankzij een geïntegreerd frame heb je jouw belangrijkste keukengerei meteen bij de hand.

Foto FRANKE NV

12525-N

Haal je alle accessoires uit het frame? Dan krijg je een extra spoeltafel.

Foto FRANKE NV

12525-N

Dankzij de afmetingen van 86 op 51 cm past de Box Center in elke keukenkast!

Foto FRANKE NV

Voor iedere keuken

Box Center is anders dan elke andere spoeltafel. Hij bestaat uit twee units: links heb je een traditionele spoelbak en rechts een spoelbak met frame waarin je jouw belangrijkste keukengerei verticaal kan bewaren. Zo creëer je extra opbergruimte en toch heb je alles bij de hand om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Pluspunt: deze spoelbak is voor iedere keuken geschikt. Dankzij de afmetingen van 86 op 51 cm past hij in elke kast!

Van opbergruimte…

Box center combineert de belangrijkste keukenaccessoires:

  • Een houten snijplank, ideaal om brood te snijden;
  • Een synthetische snijplank die dankzij de Sanitized-behandeling komaf maakt met bacteriën en onaangename geuren;
  • Een houten messenblok met drie messen;
  • Een afdruipbakje in roestvrij staal;
  • Een extra droogrekje voor je servies.

Het messenblok kan je eenvoudig rechtop plaatsen op je werkblad. Onder de accessoires zit nog een extra droogrekje voor je servies. Je kan het er makkelijk uitnemen om je borden uit te laten druipen en ook weer handig opbergen.

… tot extra werkruimte

Haal je alle accessoires uit het frame? Dan krijg je een extra spoeltafel. Aan de ene spoelbak kan je werken: groenten snijden, … De andere unit kan je gebruiken als afdruipplaats voor borden of om je groenten te wassen. Extra troef: met de drukknop op de spoeltafelrand laat je overtollig water eenvoudig weglopen zonder je handen nat te maken.

Tip: ontdek deze praktische spoelbak tijdens Batibouw op stand 201 in paleis 11.

Meer weten? Surf naar www.franke.com/belgië.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1293-12525/franke-nv/partnerberichten/praktisch-haal-het-maximum-uit-je-keuken-met-deze-spoelbak/