livios logo

Verklein je ecologische voetafdruk met deze filterkaan én geniet van zuiver kraantjeswater

Zit jij ook in met het milieu? Door over te schakelen van plastic flessen naar kraantjeswater help je mee de afvalberg te verkleinen. Met de filterkraan Vital geniet je altijd van zuiver water, rechtstreeks uit je kraan.

De filterkaan Vital heeft een uniek filtersysteem dat alle goede mineralen behoudt en virussen, bacteriën, chloor en roest filtert. Eén filter zet zo’n 500 liter water om in gezond drinkwater. Combineer je de Vital met de koeler van Franke? Dan geniet je niet alleen van gezuiverd, maar ook van lekker fris water!

99% zuiver water

Wat maakt deze filterkraan van Franke uniek? De Vital filtert in tegenstelling tot andere filterkranen op drie niveaus:

  • De pre-filter houdt de grootste vuildeeltjes tegen.
  • Het membraan filtert bacteriën, virussen, microplastics en micropartikels.
  • De actieve koolstoffilter verwijdert chloor, geuren en smaken.

Keuze uit 3 modellen

Je kan kiezen uit drie modellen. De Vital is verkrijgbaar in combinatie met een mengkraan met ofwel een zwenkbare ofwel een beweegbare uitloop of als aparte filterkraan. Welke look past bij jouw keuken: een mat zwarte filterkaan met een accent in RVS of gun metal met een accent in chroom?

Snel geïnstalleerd

Het grote voordeel? De filter zit in de kraan, waardoor je geen extra filterinstallatie onder je spoeltafel moet plaatsen. Je bespaart ruimte en installeert de filterkraan makkelijk en snel. Zo geniet je meteen van drinkbaar water.

Jaarlijkse besparing van 400 euro

Met een filterkaan draag je ook je steentje bij aan het milieu en help je mee de afvalberg te verkleinen. Door over te schakelen op kraantjeswater hoef je geen plastic flessen water meer te kopen. Jaarlijks komen er zo’n 500 plastic flessen minder op de afvalberg én je bespaart ongeveer 400 euro. Goed voor het milieu én voor je portemonnee!

Wil je ook genieten van lekker, zuiver kraantjeswater? Zoek een verdeler in je buurt of surf naar www.franke.com/be voor meer info.

13164-N

Met de filterkraan Vital geniet je altijd van zuiver water, rechtstreeks uit je kraan.

Foto FRANKE NV

13164-N

Jaarlijks komen er zo’n 500 plastic flessen minder op de afvalberg én je bespaart ongeveer 400 euro.

Foto FRANKE NV

13164-N

Kies je een mat zwarte kraan met een accent in RVS of liever gun metal met een accent in chroom?

Foto FRANKE NV


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1293-13164/franke-nv/partnerberichten/verklein-je-ecologische-voetafdruk-met-deze-filterkaan-en-geniet-van-zuiver-kraantjeswater/