livios logo

Een keukenwerkblad zonder krassen of vingerafdrukken? Dit is het ideale materiaal!

Een werkblad in roestvrij staal staat hoog op het verlanglijstje van sterrenchefs. Maar ook in een strak interieur is dit materiaal perfect op zijn plaats. Denk je meteen aan vingerafdrukken, krassen en vlekken die vrij spel hebben? Dat is verleden tijd! Met de nieuwe afwerkingen van Franke geniet je van een vlekkeloos of krasvrij keukenwerkblad.

13251-NL

Met de nieuwe afwerkingen van Franke geniet je van een vlekkeloos of krasvrij RVS-keukenwerkblad.

Foto FRANKE NV

13251-NL

De Parelfinish zorgt ervoor dat je geen vingerafdrukken, waterdruppels of vuil meer ziet.

Foto FRANKE NV

13251-NL

De Diamantfinish maakt komaf met krassen op je roestvrijstalen werkblad.

Foto FRANKE NV

13251-NL

Combineer je RVS-werkblad met geïntegreerde gaspitten.

Foto FRANKE NV

Een roestvrijstalen werkblad is zeer hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Het is bovendien hittebestendig: je hoeft dus geen onderzetters te gebruiken voor hete potten en pannen. Het materiaal is van nature wel kras- en vlekgevoelig. Maar daar heeft Franke iets op gevonden!

Bye vlekken en krassen

Dankzij de nieuwe Parelfinish van Franke krijgt het roestvrij staal een kleurloze en transparante coating. Het werkblad wordt extra bewerkt zodat je geen vingerafdrukken, waterdruppels of vuil meer ziet. Wil je geen krassen meer? De Diamantfinish maakt hier komaf mee. Je RVS-werkblad wordt extra behandeld zodat het ook krasbestendig is.

Koken zonder zorgen

Bestel je een werkblad in roestvrij staal? Dan zorgt Franke voor een full service. Het werkblad wordt bij je thuis opgemeten, geleverd en geplaatst. Je hoeft je niets aan te trekken van de installatie: alles wordt voor jou geregeld. Bovendien geniet je van 10 jaar waarborg op je RVS-werkblad.

Til je keuken naar een hoger niveau

De finishing touch voor je keuken? Combineer je RVS-werkblad met een spoelbak en kraan uit hetzelfde materiaal of laat echte gaspitten integreren in je werkblad.

  1. Naadloze spoelbak
    Een RVS-spoelunit van Franke kan probleemloos ingelast worden in je RVS-werkblad. Zo sluiten jouw werkblad en spoelbak naadloos op elkaar aan. Dit is niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, het heeft ook een mooi, strak effect.
  1. Matchende kraan
    Met een RVS-kraan van Franke zorg je voor de ideale overgang van je werkblad naar je spoelbak en keukenkraan.

  2. Geïntegreerd gasvuur
    Laat je Crystal-gaspitten integreren in je werkblad? Dan trek je de strakke look in je keuken helemaal door.


Meer weten? Ontdek alle spoeltafels en keukenkranen van Franke of zoek een verdeler in je buurt.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1293-13251/franke-nv/partnerberichten/een-keukenwerkblad-zonder-krassen-of-vingerafdrukken-dit-is-het-ideale-materiaal/