livios logo

Upgrade je spoelbak met deze slimme keukenoplossingen

Een maaltijd bereiden? Het voorbereidende werk speelt zich grotendeels rond de spoelbak af, net daar waar je meestal te weinig plaats hebt. Dankzij de slimme keukenoplossingen van Franke transformeer je jouw spoelbak tot een praktische werkplek. Door gebruik te maken van deze multi-inzetbare accessoires creëer je extra werkruimte op en rond de spoelbak, werk je snel en efficiënt en bespaar je een hoop afwas.

13611-NL

Met de keukenoplossingen van Franke transformeer je jouw spoelbak tot een praktische werkplek.

Foto FRANKE NV

13611-NL

De Box Center-unit met handige keukenaccessoires is nu ook apart verkrijgbaar.

Foto FRANKE NV

13611-NL

Dit afdruipmatje gebruik je als afdruiprekje voor je vaat, om je voedingswaren te laten ontdooien...

Foto FRANKE NV

13611-NL

Je laat deze aparte afdruipplaat met afvoergootje op de rand van je spoelbak rusten.

Foto FRANKE NV

1. Unit met handige accessoires

Ken je de spoelbak Box Center nog? Deze unit met handige accessoires is nu ook apart verkrijgbaar en perfect combineerbaar bij de Box-spoelbakken van Franke doordat beide dezelfde look en feel hebben. Uiteraard kan je deze unit naast elke andere spoelbak installeren. In de unit zitten verschillende accessoires: een houten en synthetische snijplank, een houten messenblok met drie messen, een afdruipbakje in roestvrijstaal en een extra droogrekje voor servies. Zo heb je alle toebehoren binnen handbereik. Haal je alles uit de unit? Dan heb je een extra spoelbak van 51 cm lang. Na het koken, berg je alle accessoires weer netjes op.

2. Multifunctioneel afdruipmatje

Of wat dacht je van een afdruipmatje dat je kan uitrollen? Dit afdruipmatje van Franke is gemaakt van roestvrijstalen staafjes. Simpel, maar multifunctioneel: je gebruikt het als afdruiprekje voor je vaat, als hittebestendige onderzetter voor potten en pannen, om je groenten na het wassen te laten uitlekken, om je voedingswaren te laten ontdooien of als extra werkvlak. Het matje is eenvoudig te reinigen en nadien rol je hem gewoon weer op.

3. 3-in-1 mobiel druipblad

Ook een mobiel druipblad is super praktisch! Je laat deze aparte afdruipplaat met afvoergootje op de rand van je spoelbak rusten. Zo kan je de vaat laten drogen en het water terug naar je spoelbak laten lopen. Je kan dit afdruipvlak ook gebruiken om je vuile vaat de verbergen en het is ook handig als je bezoek krijgt, want het mobiel druipblad kan ook dienen als elegant en vooral hygiënisch dienblad.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1293-13611/franke-nv/partnerberichten/upgrade-je-spoelbak-met-deze-slimme-keukenoplossingen/