livios logo

Minimalistische dampkap of blikvanger? 4 stijlen, 4 modellen

Een dampkap kan een echte blikvanger of stijlelement in je keuken zijn. Of misschien houd je het liever zo minimalistisch of onzichtbaar mogelijk? Met haar nieuwste modellen biedt Franke voor ieder wat wils: een instant sfeerschepper, een verticale designdampkap, een dampkap met een industriële look of wat dacht je van een verborgen exemplaar in je kookplaat?

14454-NL

Zoek je een dampkap met beperkte inbouwhoogte? De Drop Slim heeft een inbouwhoogte van 198 mm.

Foto FRANKE NV

14454-NL

De Maris 2.0 is een verticale dampkap en makkelijk integreerbaar in elke keukenstijl.

Foto FRANKE NV

14454-NL

De Mythos 2gether combineert een inductiekookplaat met een krachtige dampkap.

Foto FRANKE NV

14454-NL

De Tube Plus is een cilindervormige dampkap verkrijgbaar in roestvrij staal, mat zwart of mat wit.

Foto FRANKE NV

Franke is naast spoeltafels en keukenkranen ook gespecialiseerd in de productie van damkappen. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring ontwerpt Franke dampkappen die verbazen door hun design, techniek en topprestaties. Je vindt er een ruime waaier aan modellen: van een decoratieve wanddampkap tot een stijlvolle eilanddampkap.

Inbouwdampkap en sfeerschepper: Drop

De Drop is een echte sfeerschepper met zijn dimbare ledspots op één rij. Deze inbouwdampkap met A++-label is verkrijgbaar in drie kleuren: roestvrij staal, wit of zwart. De Drop is uitgerust met een krachtige motor met een afzuigkracht van 820 m³ per uur en is monteerbaar tot 1,3 m boven de kookplaat. Zoek je een dampkap met een beperkte inbouwhoogte? Dan is de Drop Slim met zijn beperkte inbouwhoogte van 198 mm de geschikte oplossing. 

Tip: Wist je dat je de minimale afzuigkracht van je dampkap zelf kan berekenen door de inhoud van je keuken te bepalen (lengte x breedte) en dit te vermenigvuldigen met 10 (10 luchtverversingen per uur)? Bij een open keuken is een minimum van 600 m³ per uur aangeraden.

Verticale dampkap: Maris 2.0

Heb je een voorkeur voor een wanddampkap? Een verticale dampkap is makkelijk integreerbaar in elke keukenstijl. De Maris 2.0 is een A+-designdampkap die voor harmonie in je keuken zorgt. Dankzij de verticale vorm heb je vrije hoofdruimte om te koken. Zo wordt achter je potten een pannen staan een stuk aangenamer.

De verborgen dampkap: Mythos 2gether

Voor liefhebbers van een minimalistische stijl is er de Mythos 2gether die een inductiekookplaat met een zeer krachtige dampkap combineert. Deze dampkap met A+++-label zit naadloos geïntegreerd in de kookplaat. Zo kan je potten en pannen vrij verplaatsen op het oppervlak zonder ze op te tillen. De motor van de dampkap is waterbestendig en uitgerust met een watercollector. Bovendien heb je dankzij het kleine formaat nog veel opbergruimte in de kast eronder.

Industriële dampkap: Tube Plus

Met de Tube Plus ga je de industriële tour op. Deze cilindervormige dampkap met A-label is verkrijgbaar in roestvrij staal, mat zwart of mat wit. Je kan deze dampkap zowel met afvoer als met recirculatie gebruiken. De Tube Plus is ideaal voor boven je kookeiland. Het is een échte blikvanger. De dimbare ledverlichting maakt deze dampkap compleet.

Meer weten?

Wist je dat Franke 5 jaar garantie biedt op al haar dampkappen? Zo ben je verzekerd van zorgeloos kookplezier. Zoek je nog meer informatie en inspiratie? Download dan de brochure of informeer je in een verkooppunt in je buurt. 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1293-14454/franke-nv/partnerberichten/minimalistische-dampkap-of-blikvanger-4-stijlen-4-modellen/