livios logo

Welke oplossingen maken het jou gemakkelijker in de keuken? Doe de test!

De juiste keukenoplossingen maken een wereld van verschil in je keuken. Om te achterhalen waar jij nood aan hebt, bedacht keukenexpert Franke een keukenquiz. In zeven stappen ontdek je welk keukentype jij bent en welke oplossingen het jou gemakkelijker kunnen maken. Klaar voor de test?

15710-NL

The creative cook

Foto FRANKE NV

15710-NL

The cosy cook

Foto FRANKE NV

15710-NL

The real chef

Foto FRANKE NV

Welk keukentype ben jij?

Franke stelt een aantal oplossingen voor op basis van het keukentype dat jij bent. Van een spoelbak met handige accessoires tot een stijlvolle kraan die jouw keuken naar een hoger niveau tilt. Bij elke oplossing vind je ook een richtprijs en link naar de productpagina. Zo stel je je droomkeuken samen op maat van je budget!

Benieuwd welk type jij bent? Doe nu de test!

1. The creative cook

Wissel je afhaalmaaltijden af met snel in elkaar geflanste gerechten waarvoor je maar enkele ingrediënten nodig hebt, en probeer je in het weekend graag een nieuw restaurant uit? Dan ben jij een creative cook die van dag tot dag leeft. Je beseft dat je geen keukenprins(es) moet zijn om te kunnen genieten van lekkere maaltijden. Franke heeft tal van keukenoplossingen op jouw maat. Van een kleurrijke kraan met power tot een Urban-spoelbak die voor karakter in je keuken zorgt. Ontdek hier jouw matches!

2. The cosy cook

Hou je het door de week liever lekker maar simpel, maar neem je in het weekend uitgebreid de tijd om te koken voor familie of vrienden? Dan ben je eerder een cosy cook. Je keuken moet voorzien zijn van alle basisbehoeften, maar je weet ook slimme accessoires te appreciëren. De details maken voor jou het verschil: een extra grote spoelbak die je meer comfort biedt, een sensorkraan die in minder dan één seconde water geeft en na 30 seconden automatisch stopt… Ontdek hier alle keukenoplossingen van Franke die koken gemakkelijker maken.

3. The real chef

Breng je uren in je keuken door om een heerlijk gerecht te bereiden? En stel je kwaliteit en een verfijnd design voorop? Dan ben jij een real chef die zich nergens meer thuis voelt dan in zijn keuken. Een goed georganiseerde keuken is belangrijk voor jou, maar het oog wil ook wat. Franke heeft heel wat in huis: van een alles-in-één spoeltafel met handige accessoires tot designkranen. Ontdek de Franke-keukenoplossingen op maat van dit keukentype.

Meer weten? Surf naar www.franke.com/be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1293-15710/franke-nv/partnerberichten/welke-oplossingen-maken-het-jou-gemakkelijker-in-de-keuken-doe-de-test/