livios logo

Benieuwd welke combinatie van kraan en spoelbak het beste in jouw keuken past?

Franke stelt mogelijke oplossingen voor op basis van het keukentype dat jij bent: the creative cook, the cosy cook of the real chef. Van een praktische sensorkraan tot een design spoelbak. Benieuw welk type jij bent? Doe nu de test!  

15712-NL

Gedurfd zwart

Foto FRANKE NV

15712-NL

Een vleugje kleur

Foto FRANKE NV

15712-NL

Scandinavisch wit

Foto FRANKE NV

15712-NL

Tijdloos RVS

Foto FRANKE NV

1. Gedurfd zwart

Zwart is al enkele jaren een trendkleur. Een zwarte kraan is stijlvol en past dan ook in elke keuken. Bij Franke vind je ook een spoelbak in jouw favoriete zwarttint: onyx, mat zwart, of antraciet. Onyx heeft een glinsterend effect waardoor kalksporen minder snel zichtbaar zijn. Liever een mat exemplaar? Ontdek dan alle spoeltafels in monochroom zwart mat.

2. Een vleugje kleur

Is een toon-op-toon combinatie niets voor jou? Dan kan je jouw zwarte spoelbak combineren met een gekleurde kraan als blikvanger. Bij Franke heb je keuze uit verschillende kleuren zoals champagne goud en koper. Werkelijk elke kleur past bij een zwarte spoelbak. Doe je het liever omgekeerd? Je kan ook een zwarte kraan combineren met een gekleurde spoelbak. Wat dacht je van salie- of denimgrijs? Ontdek hier alle Fragranit-kleuren.

3. Scandinavisch wit

Net als zwart is ook wit een trendy kleur. Een witte keukenkraan past goed bij een Scandinavische keukenstijl. Die kenmerkt zich door strakke, eenvoudige lijnen en zachte kleuren in combinatie met een houtmotief. Een witte keukenkraan past ook goed bij een witte spoeltafel. Zo creëer je een mooi geheel! Bekijk hier alle witte spoelbakken van Franke in Fragranit of Fraceram.

4. Tijdloos RVS

Roestvrij staal is een klassiek materiaal dat hygiënisch en tijdloos is. Een RVS-kraan en -spoelbak vormen een goede combinatie als je een praktische spoelzone wil die je makkelijk kan onderhouden. Ook professionele koks houden van dit super hygiënisch materiaal. Ontdek hier alle roestvrijstalen spoelbakken en kranen van Franke.

Meer weten? Surf naar www.franke.com/be en doe de keukenquiz.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1293-15712/franke-nv/partnerberichten/benieuwd-welke-combinatie-van-kraan-en-spoelbak-het-beste-in-jouw-keuken-past/