livios logo

Interieurtrend: creëer jouw unieke keukencombinatie

Geen grotere sfeermakers in de keuken dan de spoeltafel en keukenkraan. Dit duo drukt niet alleen z’n stempel op het design, ook de kwaliteit en functionaliteit moeten goed zitten.  Hoe vind je jouw perfecte match? Makkelijk, maak kennis met de nieuwste Franke-combinaties en laat je inspireren om niet alleen eenvoudiger, maar vooral ook mooier te werken.

Van fascinerende materialen tot krachtige kleuren ... deze populaire keukencombo’s smaken alvast naar meer:

Urban Fragranit+ met kraan

De vloeiende vormen, klare lijnen en natuurlijke kleuren van deze Urban Fragranit+-spoeltafel werken perfect samen om jou snel en efficiënt te laten kokkerellen. Combineer met de industriële Urban-kraan in een passende kleur en geef je keuken een artistieke uitstraling.

De combo? Knap en stijlvol omdat jouw keukenkraan-spoelbak voortreffelijk vakmanschap uitstraalt, comfortabel en praktisch omdat het materiaal van je spoelbak vuil- en vlekafstotend – en dus een pak hygiënischer – is. 

Mythos Fragranit+ met Icon-kraan

Black, not boring. Zwart gaat nooit uit de mode en daarom zit je met de keuze van mat zwart nog altijd goed. Laat je inpakken door de tijdloze klasse van de Icon-kraan en geef vorm aan de kraan van de toekomst. Dankzij de uittrekbare uitloop én de dubbele straal maak je jouw werkgebied een pak groter.

De combo? Samen met een Mythos-spoeltafel in de kleur onyx steelt dit duo de show met onverwoestbare topklasse. Strak, tijdloos mooi en met een onovertroffen kwaliteit ... georganiseerd en efficiënt koken wordt kinderspel.

Mythos rvs met Kubus-kraan

Met een elegant bedekte overloop, een strakke hoekradius van 25 mm en een uitvoering in duurzaam roestvrij staal gaat Mythos een stapje verder dan andere spoeltafels. Hij oogt stijlvol, stelt gebruiksvriendelijkheid voorop en geeft een briljante meerwaarde aan de hygiëne in jouw keuken.

De combo? Net als de Mythos-spoeltafel in roestvrij staal, speelt ook de Kubus-kraan uit rvs met design en comfort. Robuust, maar toch verfijnd ... deze multi-inzetbare kraan brengt opvallend gebruikscomfort en een trendy touch in elk interieur.

Meer weten? Surf naar https://www.franke.com/be.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/1293-15729/franke-nv/partnerberichten/interieurtrend-creeer-jouw-unieke-keukencombinatie/