livios logo

Snel én efficiënt isoleren met het unieke all-in-one systeem voor een perfect dak

Een isolatieoplossing die zich niet alleen uiterst makkelijk laat installeren, maar die ook garandeert dat elk dak moeiteloos aan de isolatienormen voldoet? We hebben het over het perfect dak-systeem. Het systeem bestaat uit kwaliteitsvolle onderdelen als de unieke ophangstangen Suspente PlaGyp I waarop de glaswolisolatie wordt gespiesd, het naadloos aansluitende Vario® KM Duplex-dampscherm dat wordt afgeplakt met de Vario® KB1-tape en de Vario® DoubleFit-mastiek. Ontdek snel de vier sterktes van deze totaaloplossing!

12192-N

Foto ISOVER

12192-N

Foto ISOVER

12192-N

Foto ISOVER

  1. Maximale akoestische prestaties

Naast een uitstekende thermische isolatie, win je ook op akoestisch vlak met het perfect dak-systeem. De unieke ophangstangen in combinatie met glaswol zorgen voor een verhoogd akoestisch comfort.

  1. Haal moeiteloos de isolatienormen

Een extern studiebureau stelde vast dat je voor een spantendak in een nieuwbouwwoning met 22 centimeter Isoconfort 35 of 20 centimeter Isoconfort 32 vlot onder de norm van S31 blijft. Bij een renovatie bereik je een U-waarde van 0,24 W/m²K met 6 centimeter Isoconfort 35 in combinatie met 12 centimeter via het perfect dak-systeem.

  1. Sneller en goedkoper isoleren

Met het perfect dak-systeem spaar je heel wat werkuren uit, en dat heeft natuurlijk een gunstige invloed op de totaalprijs van de isolatiewerken. Om te testen hoe groot het verschil is, isoleerden we twee identieke zadeldaken: één met een ophoging in hout en één met het perfect dak-systeem. De resultaten waren indrukwekkend: het perfect dak-systeem werkte tot 25 procent sneller.

  1. Resoluut voor duurzaam kiezen

Glaswol is een erg duurzame oplossing. Enerzijds omdat het bijzonder lang meegaat, anderzijds omdat het vervaardigd is uit natuurlijke en recycleerbare materialen.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/131-12192/isover/partnerberichten/snel-en-efficient-isoleren-met-het-unieke-all-in-one-systeem-voor-een-perfect-dak/