livios logo

Een schuifdeur plaatsen in een wand van gipsplaten? Het kan!

Een elegante, brede en plaatsbesparende deuroplossing? Vanaf nu plaats je makkelijk een schuifdeur in een wand van gipsplaten. Het nieuwe schuifdeursysteem van Knauf is dé oplossing.

10944-N

Laat de afmetingen nemen van je houten of glazen deurblad, even inbouwen en klaar.

Foto Knauf

10944-N

Hoe werk je de ingebouwde schuifdeur af? Zoals je zelf wil!

Foto Knauf

Creatieve ideeën in huis zijn leuk, maar niet altijd even simpel bij plaatsgebrek. Heb je geen vrij draaioppervlak voor je deuren of wil je een stijlvolle afsluiting voor een kast? Knauf Pocket Kit biedt een pasklaar antwoord!

Eenvoudige montage

Met dit nieuwe schuifdeursysteem van Knauf heb je topkwaliteit in huis en bespaar je tijd. Laat de afmetingen nemen van je houten of glazen deurblad, even inbouwen in de scheidingswand van gipsplaten en klaar. Of doe dit helemaal zelf, want het systeem is heel montagevriendelijk. Bovendien kan je alle losse onderdelen van het systeem vernieuwen of verwisselen wanneer je bijvoorbeeld een zwaardere deur wil plaatsen (tot maximum 120 kg).

Overal schuiven

Dankzij het geleidingsprofiel op de vloer en de bovenliggende looprail gaat de deur makkelijk open en toe. Een onzichtbare deur? Laat de deur volledig in de wand verdwijnen en open ze met een lichte druk op het ‘push-to-open’ systeem. Met dit plaatsbesparend systeem plaats je makkelijk overal een schuifdeur.

Afwerking

Hoe werk je de ingebouwde schuifdeur af? Zoals je zelf wil! Kies uit verschillende mogelijkheden zoals voorgevormde gipsplaatstroken of aluminiumlijsten. De standaarduitvoering van Knauf Pocket Kit voldoet aan de meest gebruikelijke afmetingen (metalen profielen van 75 en 100 mm breed). Een dubbele deur? Dan combineer je gewoon twee units die een mooie dubbele schuifdeur vormen.

Lees alles over de Knauf Pocket Kit!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/140-10944/knauf/partnerberichten/een-schuifdeur-plaatsen-in-een-wand-van-gipsplaten-het-kan/