livios logo

Primagaz, al het goede van gas, waar je maar wil.

Gas is voor de meeste Belgen nog steeds de meest voor de hand liggende brandstofkeuze. Doorgaans gaat het dan over aardgas. Maar wat als je straat of je huis niet aansluitbaar is op het aardgasnetwerk? Wist je dat je ook zonder aardgasaansluiting kan genieten van het gebruiksgemak en comfort van gas?

10642-N

Geniet met propaan van Primagaz van alle comfort van gas, waar je ook woont.

Foto Primagaz Belgium N.V.

Propaan

Als aardgas geen optie is, is propaangas het ideale alternatief. Deze veelzijdige energiebron biedt een antwoord op elke energievraag: van centrale verwarming, over sanitair warm water, tot koken.

Propaan is combineerbaar met hernieuwbare energiebronnen, stoot tot 19% minder CO2 uit dan stookolie en geen fijn stof. Allemaal eigenschappen die bijdragen aan een kleinere ecologische voetafdruk en die het e-peil van jouw woning ten goede komen. Komt er later toch aardgas in je straat? Geen probleem! Na een minimale aanpassing aan de ketel kan je probleemloos overschakelen.

Propaan in de praktijk

Primagaz biedt op elke energievraag steeds een oplossing op maat aan. Op basis van je beschikbare ruimte en geschatte verbruik zijn er oplossingen met een boven- of ondergrondse tank, of met gasflessen. Onze energieadviseur komt graag bij je langs om volledig vrijblijvend en samen met jou uit te zoeken welke oplossing het beste bij jouw situatie past.

Klantengetuigenis

Benieuwd naar een ervaring van een klant die de overstap maakte van stookolie naar propaangas? Onze klant Benjamin legt in een video uit waarom hij voor propaan en Primagaz koos en toont hoe hij eenvoudig gas bestelt en laat leveren.

Check of propaangas iets voor jou is!

Is je interesse gewekt en vraag jij je af of je ook kan aansluiten op propaangas? Doorloop dan even onze interactieve online wizard en ontdek of je project klaar is voor een Primagaz-systeem. Of download onze informatiebrochure waarin je in detail leest wat Primagaz voor je kan doen en hoe we daarbij te werk gaan.

En hou zeker onze najaarscampagne in de gaten. Want nieuwe klanten krijgen een warm voordeel. Nieuwsgierig? Bekijk onze actievoorwaarden .


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/147-10642/primagaz-belgium-nv/partnerberichten/primagaz-al-het-goede-van-gas-waar-je-maar-wil/