livios logo

Duurzaam barbecueën met EasyBlue van Primagaz

Een heerlijke barbecue met familie en vrienden mag op een zomerse dag niet ontbreken. Hou je hierbij van ultiem gebruiksgemak? Dan is een gasbarbecue echt iets voor jou. Met een gasbarbecue geniet je in geen tijd van de lekkerste grillgerechten. Primagaz heeft hiervoor de ideale gasflessen: de EasyBlue PLUS (6 kg) en EasyBlue XL (9,5 kg). Deze lichtgewicht gasflessen zijn gevuld met biopropaan: handig voor je gasbarbecue én ook nog eens beter voor het milieu!

14124-NL

Duurzaam barbecueën met EasyBlue XL en PLUS van Primagaz

Foto Primagaz Belgium N.V.

14124-NL

EasyBlue PLUS gevuld met duurzaam biopropaan

Foto Primagaz Belgium N.V.

14124-NL

EasyBlue XL en PLUS - de ideale gasflessen voor je gasbarbecue

Foto Primagaz Belgium N.V.

Duurzaam met biopropaan

De EasyBlue-gasflessen van Primagaz zijn de eerste op de markt die gevuld zijn met biopropaan. Biopropaan is een biogas dat gemaakt wordt van biomassa, meer bepaald van hernieuwbare grondstoffen. Deze bestaan voor zo'n 88% uit afval en reststoffen (bakoliën, dierlijke vetten) en 12% hernieuwbare plantaardige oliën, afkomstig uit gecertificeerde plantages. Biopropaan stoot tot wel 80% minder CO2 uit dan fossiele brandstoffen!
De prestaties en chemische samenstelling van biopropaan en traditioneel propaan zijn identiek. Biopropaan gebruik je voor alle gangbare propaantoepassingen zonder enige aanpassingen aan je toestel. Kies tijdens het barbecueën voor EasyBlue PLUS of EasyBlue XL en draag zo je steentje bij aan een beter milieu.

De handigste gasflessen op de markt

EasyBlue PLUS en XL zijn gemaakt van lichtgewicht staal. Hierdoor zijn de gasflessen zo licht als kunststof gasflessen, maar behoud je het veilige gevoel van staal. Daarnaast hebben ze een ergonomische handgreep van kunststof, waardoor ze makkelijk in de hand liggen. De EasyBlue-gasflessen zijn zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te tillen en veilig.

Eenvoudig en transparant statiegeldsysteem

Met een glashelder statiegeldsysteem hoef je niet langer pasjes, waarborgkaarten of andere aankoopbewijzen te bewaren. Een lege gasfles ruil je eenvoudig in voor een volle en je betaalt dan alleen de gasvulling. Wanneer je de fles niet meer nodig hebt, krijg je het statiegeld onmiddellijk terugbetaald.

Ook bij jou in de buurt verkrijgbaar

EasyBlue-gasflessen zijn te vinden bij verschillende verkooppunten verspreid over heel België en Nederland. Niet alleen bij de traditionele gashandelaars, maar ook bij veel doe-het-zelfzaken, kampeerwinkels en tuincentra. Een verkooppunt bij jou in de buurt vind je makkelijk via onze dealer locator.

Propaangas nodig voor iets anders dan de barbecue?

Primagaz heeft voor elke toepassing de geschikte gasfles. Weet je niet goed welke gasfles je moet kiezen? Doorloop onze flessenconfigurator en ontdek welke gasfles het best geschikt is voor jouw toepassing. Of neem een kijkje in ons volledig assortiment.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/147-14124/primagaz-belgium-nv/partnerberichten/duurzaam-barbecueen-met-easyblue-van-primagaz/