livios logo

Ga je bouwen of renoveren? Niet zonder je over propaangas te informeren! Nu met gratis installatie!

Want propaangas is de ideale energiebron wanneer je woning niet kan worden aangesloten op het aardgasnetwerk. Met propaangas heb je al de energie die je nodig hebt voor een warm huis, voor etentjes met vrienden, voor een lekker warm bad, voor schonere lucht en voor een optimale veiligheid.

14837-NL

Nu tijdelijk met gratis installatie van de ondergrondse gastank.

Foto Primagaz Belgium N.V.

14837-NL

Nu tijdelijk met gratis installatie van de bovengrondse gastank.

Foto Primagaz Belgium N.V.

Ga je renoveren en is je stookolieketel aan vervanging toe?

Dan is het voor jou slim en voordelig om over te stappen op propaan. Want met (bio)propaan ben je klaar voor de toekomst en dat omwille van de volgende voordelen:

Ga je bouwen, maar ligt er geen aardgas in de straat?

Met propaan heb je alle voordelen van gas, zonder vaste aansluiting. Samen met jou kijken we mee welke oplossing het beste geschikt is in functie van jouw wensen en noden. De bovengrondse gastanks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn dankzij de lichtgroene kleur perfect esthetisch te integreren in je tuin. Of heb je liever een discretere oplossing? Dat kan dankzij de ondergrondse gastank, enkel het deksel blijft zichtbaar boven de grond, waardoor je je tuin kan aanleggen zoals je wilt!

Hoe kan ik overstappen op propaangas?

Overschakelen naar een installatie op propaangas hoeft gelukkig niet complex te zijn. Primagaz helpt je doorheen het proces in 5 stappen. Eenmaal klant, doet Primagaz er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo bieden wij flexibele en comfortabele oplossingen voor elke situatie.

Mag het wat groener zijn?

Je ecologische voetafdruk nog meer verkleinen? Maak dan kennis met biopropaan, een nieuwe generatie propaan. Geproduceerd uit 100 % hernieuwbare grondstoffen, maar exact dezelfde chemische samenstelling en prestaties als klassiek propaangas.

Lijkt propaan je wel een interessante oplossing te zijn? Twijfel dan zeker niet langer en informeer je nu, want wij bieden nu tijdelijk de installatie gratis aan! Reden te meer om eens advies in te winnen!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/147-14837/primagaz-belgium-nv/partnerberichten/ga-je-bouwen-of-renoveren-niet-zonder-je-over-propaangas-te-informeren-nu-met-gratis-installatie/