livios logo

Jouw garantie op een geslaagd (ver)bouwproject? Een allround bouwpartner!

Je droomt van een moderne nieuwbouwwoning of wil je bestaande woning grondig renoveren? Dan sta je voor een heuse uitdaging om het volledige project volgens jouw smaak, budget en timing af te werken. Om je (ver)bouwavontuur alle slaagkansen te geven, kies je dan ook best een ervaren bouwpartner zoals Vandersanden die jou de nodige inspiratie, begeleiding en kwalitatieve producten kan bieden.

Inspiratie

Je bent nog op zoek naar de geschikte baksteen voor je nieuwbouwwoning of de gevelrenovatie van je bestaande huis? Of misschien zoek je de perfecte kleiklinker voor je terras, oprit of tuinpad? Dan is een beetje extra inspiratie altijd welkom. Daarom ontwikkelden de specialisten van Vandersanden enkele leuke brochures en handige tools die je kan gebruiken als inspiratiebron. Denk maar aan de inspiratiezoeker en de praktische referentietool die je in een handomdraai adressen geeft van referenties in de buurt. Zo kan je meteen met eigen ogen het effect van jouw favoriete gevelsteen in een bestaande woning zien. Verder vind je ook in het e-book met 100 bouw- en verbouwtips of het e-book met 100 tuintips een heleboel nuttige informatie en inspiratie voor jouw project.

Productzoekers

Inspiratie genoeg, maar geen idee welke kleur gevelsteen of kleiklinker nu het beste bij jouw woning of tuin past? Of hoe je je steenstrips precies moet plaatsen? Dan zijn er de kennis- en advieszoeker en de handige productzoekers van Vandersanden. Zo vind je in de productzoeker voor gevelstenen een overzicht van alle beschikbare gevelstenen en kan je met één druk op de knop filteren op kleur, formaat, techniek en textuur. Hetzelfde geldt voor de productzoeker voor tuinbestrating. Met behulp van de duidelijke filters is de juiste keuze zo gemaakt.

Onderbouwde adviezen

Naast de online tools, kan je bij Vandersanden uiteraard ook terecht voor een persoonlijke begeleiding. Maak een afspraak in de dichtstbijzijnde showroom en profiteer van deskundig advies op maat van jouw (ver)bouwproject. Je kan er alle gevelstenen, steenstrips of kleiklinkers keuren, voelen en vergelijken en meteen overleggen met één van de ervaren adviseurs. Geen tijd om een showroom te bezoeken? Dan kan je ook een afspraak maken in het Digi’Café voor virtuele begeleiding op maat.

Kwalitatief productaanbod

Eens je gevelstenen of kleiklinkers gekozen, wil je natuurlijk kunnen rekenen op innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook daarvoor zit je goed bij Vandersanden. De interne productie van gevelstenen, gevelsystemen, straatstenen en steenstrips met een focus op innovatie en duurzaamheid is jouw garantie op een kwalitatief productaanbod.

Allround bouwpartner

Wil je je jouw (ver)bouwproject alle slaagkansen geven en nog jarenlang genieten van een piekfijn resultaat? Vertrouw dan op de ervaring, kennis en kwaliteit van Vandersanden. Doe online of in de showrooms de nodige inspiratie op en laat je begeleiden door professionals die voor jou graag een oplossing op maat zoeken.

 

14 dingen die je moet weten over bouwpartners


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/157-15464/vandersanden/partnerberichten/jouw-garantie-op-een-geslaagd-ver-bouwproject-een-allround-bouwpartner/Vandersanden