livios logo

Vervang je CV-ketel in 3 stappen met de handige Ketelkiezer

Van Marcke, de specialist in sanitair, verwarming en keukens, verrast ons dit najaar met een supergebruiksvriendelijke tool, de Ketelkiezer, om je oude cv-ketel te vervangen. In drie stappen gidst Van Marcke Service je naar de beste verwarmingsoplossing.

12013-N

Is jouw ketel vijftien jaar of ouder, dan vervang je hem best door een nieuwe condensatieketel.

Foto Van Marcke

12013-N

Met een interactieve tool bekijkt Van Marcke welke ketel jij nodig hebt voor optimale prestaties.

Foto Van Marcke

Als je energiezuinig bouwt of verbouwt, is het belangrijk om eerst je bouwschil aan te pakken en pas daarna de technieken. Dat die je in drie stappen:

  1. Beperk de energievraag door goed te isoleren;
  2. Maak zoveel mogelijk gebruik van reststromen (bijvoorbeeld ventilatiesysteem D met een warmtewisselaar) en hernieuwbare energie (bijvoorbeeld met PV-panelen of een warmtepompboiler);
  3. Als je nog fossiele brandstoffen gebruikt, doe dit dan zo efficiënt mogelijk.

Slechts weinig bouwheren slagen erin (om praktische of budgettaire redenen) om hun behoefte aan verwarming en warm water volledig op basis van hernieuwbare energie in te vullen. Daarom blijft de laatste stap zo cruciaal: investeer in een moderne condensatieketel met een maximaal rendement.

Ontdek de condensatieketels van De Dietrich en Wolf, exclusief bij Van Marcke!

15 jaar
In het leven van een verwarmingsketel is vijftien jaar haast een eeuwigheid. Is jouw ketel vijftien jaar of ouder, dan vervang je hem best door een nieuwe condensatieketel. Deze nieuwe generatie ketels recupereren warmte uit de afgevoerde rookgassen.

Jouw voordeel: een besparing van 25 tot 35% op je energiefactuur. En dan zwijgen we nog over de enorme daling van de CO2-uitstoot.

Bovendien profiteer je meteen ook van de nieuwste snufjes, zoals een slimme thermostaat, een buitenvoeler en eventueel zelfs de koppeling met hernieuwbare energie.

3 stappen
Benieuwd welke ketel jij nodig hebt voor optimale prestaties? Met de nieuwe interactieve Ketelkiezer maakt verwarmingsspecialist Van Marcke het je nu makkelijker dan ooit.

  1. Gratis prijsofferte

Via enkele online vragen berekent de tool jouw warmtebehoefte, op basis van de oppervlakte, de isolatie, de leeftijd van de woning, …

Vervolgens maak je een keuze uit maximaal vier verschillende oplossingen met telkens ook een prijsofferte (inclusief installatiekosten).

  1. Gratis thuisbezoek en definitieve offerte

Selecteer de gewenste oplossing en laat je gegevens achter. Van Marcke organiseert een bezoek ter plaatse door een installateur die dan de finale offerte opstelt.

  1. Installatie en ingebruikname

Vandaag besteld, morgen geplaatst. Dat is de slogan van Van Marcke Service. Als jij de offerte goedkeurt, komen we langs voor de installatie. Zo verwarm jij binnen de dag energie-efficiënt!

Vervang jouw cv-ketel nog voor de start van de winter!

Wil je meer tips over energiezuinig verwarmen en duurzaam wonen? Laat je adviseren door een specialist in een van de zeven Big Blue Points van Van Marcke. Of bezoek nog tot zondag 14 oktober de stand van Van Marcke op de BIS-beurs.

11 dingen die je moet weten over centrale verwarming


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/160-12013/van-marcke/partnerberichten/vervang-je-cv-ketel-in-3-stappen-met-de-handige-ketelkiezer/